Morgonhumör till tusen!

God morgon!
Här har vi nyss hängt tvätt en söndag morgon... kunde ha dödat Andreas när han säger att jag måste hjälpa honom å ta reda på tvätt och disk NUU, inte senare idag, NU. Tur att någon av oss har diciplin... Jag nöjde mig med att sura lite, skriva här och nu är det bra igen :)

Julbilder

Jaa, vi har varit dålig på att uppdatera såhär i jul, men nu kommer lite roliga bilder att kolla på iaf, och de senaste dagarna har jag varit helt slut oc¨h sjuk så jag skyller på att jag inte orkat blogga, men idag är jag mycket bättre, tur det innan nyår :)
 
Fick ett för tidigt paket av go Rebecca <3
 
Efter frukost I väntan på tomten
 
Tjejerna är spända(Mats ser inte lika spänd ut..)
 
Wilmar i mammas knä, säkrast så..
 
<3
 
Och äntligen kom tomten :)
 
Alla barnen hjälper till att läsa och dela ut när tomten inte orkade mer
 
I Ljusdal på julaftonsmorgonen blev det julklappsleken efterr att tomten hade varit här, nu är alla paketen nästan utdelade :)
 
På ryggskog.
 
Samma tomte kom till pokerbacken kvällen efter :)
 
 
 

Nu är julen slut!!

Nu är julen äntligen slut, det har varit trevligt som fan men nu är man slut som människa.
 
vi började våran jul hos annika och ove på morgonen med amandas familj sen efter det åkte vi upp på rygga och firade med min familia.
 
och på juldagen började vi med en promenix runt byn sen åkte vi upp till robert och ingela och julfikade och sen efter det så åkte vi till anders och lena för ett tredje julbord.
 
och sen igår morse åkte vi hem till gävle igen, och idag så har vi ute och handlat med halva gävle tror ja, vi handlade lite sprit och kläder och vi har även handlat en till dator, lyxigt värre:)
 
och nu så ska jag spela mitt nya favvo spel, jaja det är ju ett år gammalt men vad gör det, det var ju billigt alla fall.
 
 
 
mors!!

Imorgon blir det jullov

En heldag på jobbet,, Phu.. men det har gått jättebra iaf, var ledig 4 timmar mitt på dan men då satt jag kvar och pluggade och fick massor gjort :D. Imorgon blir det först mer jobb och sen tåget hem för lite julfirande :) åå jag älskar julen så himla mycket <3

Bra gjort!

Har haft en superbra dag på jobbet, vi människor är så underbart hjälpsamma, jag menar hon i kassan som hjälper den äldre damen att handla med 190 kr i MYNT och skiter i kön, de som snällt står i kön och småler, han som vänder i trappen och öppnar dörren när man glömt koden, de äldre som uppskattar allt vi gör för dem, hon som reser sig i bussen för att låta en gravid kvinna sitta, han som ropar efter tjejen som tappat vanten eller hen som säger att du är det bästa... Ja, detta är mina upplevelser IDAG, tänk om alla alltid kunde betee sig som de jag mött idag, då skulle världen vara en lite bättre plats. Är det julen som gör människorna så snäll? eller är det bara jag som inte märker detta i vanliga fall? i vilket fall som hellst så FORTSÄTT!

Kurs två, check!!

Fick precis reda på att jag blev godkänd på tenta nr 2, Skönt, nu är det bara att tagga till nästa den 4 Januari, ska ha seminarie inom det nu, så hoppas jag att jag får en klar bild av vad det är vi ska kunna så att det bara är att hugga in och inte att man måste välja ut vad som är intressant och viktigt osv, sånt orkar jag inte med över jul :)
 
Har haft en lugn morgon med tv, makrill och chokladkalender :), kollar på biggest looser nu, bir grymt rörd av det programmet. Hörde också på nyheterna imorse att vi i Sverige var jätteduktiga på att skänka pengar till organisationer, BRA GJORT SVERIGE!!!

GE MIG PROVSVAR; NUUU!!

Senast fredag så får jag veta om jag blev godkänd på senaste tentan, hoppas att det kommer imorgon så att jag kan gå på jullov utan att ha det att oroa mig för :).. Och så har jag fått veta att jag kommer att få praktisera i Ljusdal i fyra veckor nästa termin, helt ok...

Lite foton!!

Amanda är så duktig att lägga upp foton och det är ju mycket roligar med lite foton på bloggen, och nu ska jag lägga upp några foton:)
 
 
Jag  brukar inte läsa böcker men när jag såg den här på bibblan i gävle så bad jag amanda att låna den åt mej, bästa boken.
 
 
Vi har en väldigt konstig blomma hemma i gävle eller konstigt klimat, för en morgon när jag vaknade så hade det börjat växa te påsar i blomman och det är ju bra, för då slipper vi köpa te;)
 
 
 
Det var allt för mej
 
hoj
 

Nu får hulken passa sej!!

Snart ska jag och amanda iväg och gymma, så nu får hulken passa sej, jag tänkte att man skulle gymma 3 dagar i veckan så man kommer iform till fotbollsäsongen, för det hade ju varit roligt att orka springa i 90 minuter.
 
och tidigare idag så ha vi gått på willys och handlat lite mat, spännade va
 
ihelgen så har jag varit i los och jobbat har även hunnit med att tagit en stänkare med mackan och natan, det var hur gott som helst.
 
nä nu ska vi äta lite
 
hoj hoj

Vilken jävla flickvän jag är :)

Snabbstädat lägenheten, bäddat sängen, lagat mat, tänt ljus och nu är det bara stämningsfull musik kvar, vem kommer att få till det ikväll? ;)

Barnmorska!

Kollar på en unge i minuten och blir så himla inspirerad, vill verkligen jobba som barnmorska, gravida kvinnor är ju det finaste som finns! Att se människor komma till livet, vem vill inte jobba med det? 
 
 

Annars så försöker jag plugga lite, men det går himla trögt :/ kanske får vänta till imorogn ändå. höra om Jerry och Isabelle vill komma över kanske :)

Curling

Kollar på curling, sverige-norge. Om det är någon sport jag skulle hålla på med så vore det just curling, man måste tänka, fokusera, planera och ha lite tur :) Kanske skulle pröva iaf...

bakishungrig

Bara jag som blir hungrigare än vanligt när jag är bakis?
 
 
En bakisbild: (trots att jag inte är särskillt bakis)
 
PS: Inte konstigt att jag har två stora rynkor mellan ögonen även när jag slappnar av när jag sitter såhär när jag fokuserar och tänker (och tänka måste jag ju göra jämt)

14 December

Klev upp för en halvtimme sen! 10 30 alltså. Så länge brukar jag absolut inte sova, plus att Andreas har ringt och väckt mig 2 gånger, och ändå har jag somnat om...

Idag blir det skola (13.-16 30 tror ja), hem och laga mat och sen till Rebecca och kåren :)

Tjing

Mat-dag

Har gjort väldigt väldigt lite idag, det mesta har handlat om mat, tv, data och vila.. Man ska ha sånna dagar med :)
 
:
Frulle
 
13:e luckan (och jag har inte fuskat än :)
 
 
Kåren för att köpa biljett till imorgon
 
Systemet, också till imorgon
 
Påvägen hem, stackars bocken
 
 
 
Lunch
 
POWERNAP

Em fikat
 
 
Andreas blev antagen till komvux :D
 
Midda
 
och nu blir det nog lite fika innan jag ska lägga mig med :)
 

Luciamorgon!

Bocken brann igår kväll, Jag som tyckte att den var så fin :). Idag ska jag göra något jag inte gjort på länge, nämligen gå på spinning!
 

Rebeccas gulliga glöggmuggar igår :)
 
 
BLOMMAN LEVER!!! (farmor skulle ha vart stolt)
 
 
Härlig frulle
 
 

Kurs tre!

Idag startade min tredje kurs, mikrobiologi och farmakologi :). Känns som ett himla bra ämne faktist. Och nu jobbar jag inte förrän om 1.5 vecka, skönt att kunna koncentrera sig på bara skolan ett tag, och ha det gjort innan härliga julen kommer. (längtar som ett barn)

Vuxenpoäng!!

Visst samlar man vuxenpoäng om man kliver upp 6 en söndagsmorgon? jag vaknade till när amanda skull gå till jobbet och kunde inte sova nå mer.
 
ove och annika sover hos oss oxå, men dom ligger och snarkar än, och i går var vi på utomhus matchen mellan brynäs och timrå, det var en riktig häftig upplevelse, det var svinkallt så man frös röva av sej, men det var det värt, det var ca 15000 på läktaren, och så hade vi en privat chaffis oxå i form av jerry, tack för skjutsen gubben:).
 
sen efter hockey åkte vi hem till jerry och sofie och kollade på tv och prata lite skit.
 
fick även beröm igår av min brandchef olle björk för att jag hade skrivit en bra insändare på hela hälsingland som handlade om våran räddningstjänst uppe i los. man får faktiskt skryta ibland.
 
nej ni får ha det i stugorna

Jobbhelg

Hemma i ett par timmar nu när jag har delad tur, kl 16 00 blir det tillbaka till jobbet för ytterligare några timmar, slutar 22 00! phu. och råga på de så börjar jag 7 00 imorgon. Men det går nog bra, sen är jag ledig ett tag från jobbet iaf, men skolan fortsätter ju.. Väldigt intressant ämne nu iaf, immunologi :)
 
Och Andreas ska på hockey med Ove idag, hoppas att de får det trevligt :).
 

Gårdagens seminarie:
 
 
 
Julkortsverkstad :) Adresserna kan vara kluriga...
 

Favorit i repris!!

Nu var det längesedan vi hade ute och inne listan här på bloggen, så här kommer den.
 
 
 
UTE
 
ALL TJAT OM DENNA SNÖ, ÄR DET VINTER SÅ SNÖAR DET SÅ KLART
 
BEGRAVNING, DET ÄR ALDRIG KUL MED SÅNT
 
IS UNDER SNÖN, DET HAR BLIVIT EN OCH ANNAN VURPA TACK VARE DET
 
 
 
 
INNE
 
JUL, ALLT MED JULEN ÄR BRA, MEN FRAMFÖRALLT JULÖLEN OCH KLAPPARNA
 
ATT GÖRA NÅGON GLAD, TÄNK ATT MAN KAN GÖRA NÅ LITET FÖR ATT NÅGON ANNAN BLIR GLAD
 
UTOMHUS MATCHEN, VI SKA SE BRYNÄS-TIMRÅ PÅ LÖRDAG, DET SKA BLI HUR KUL SOM HELST
 
 
HA DET UTE I STUGORNA
 

"Meer jul, jag vill ha meer jul, tusen stjärnor som tindrar..."

En helt ledig dag, gud va skönt!! Därför så har jag pluggat lite på morgonen, lunchat ute med Andreas, fikat med Andreas och Rebecca, handlat julklappar(och slagit in dem), gjort lyxmiddag och nu blir det te och mys med Andreas :). Imorgon blir det seminarie på immunologin och resten av dagen är oplanerad än.
 
Julklappsverkstad :)
 
Middan
Ett mysljus som vi köpte för några dar sen :)
 
 

Juletider!!

Visst är det skönt med jul eller hur?
 
jag låter lite kvinnlig när jag säger det, men jag tycker att det är mysigt med jul, när det spelas julsånger och hela stan är full i julpynt, men det är lika skönt i januari när det är slut på julen, för då börjar man på att bli lite less.
 
idag har amanda jobbat och jag har varit hemma fru och gjort ordning middag och handlat tills hon har kommit hem.
 
och i morrn ska ska vi ner på stan och handla dom sista klapparna och ta en middag ute tror ja.
 
i skrivande stund så ligger amanda i sängen och snusar, det ser hemskt skönt ut så jag tror att jag ska krypa ner bakom stjärten på henne, men först ska jag kolla lite på fotboll en stund tror ja.
 
mors

Härliga Måndag

En kall dag i december... Jag har lyssnat på en föreläsning, gått på banken och fått min lön, fikat på waynes, hälsat på Jerry och Sofie med barn, ätigt falukorv i ugn och nu ska vi mysa resten av kvällen och lägga oss tidigt, upp 5 imorgon för mer jobb :)...
 
Justja, vi har handlat lite julklappar och slagit in med, hur mysigt som hellst med jul :)
 

Bildrensning!

Lägger upp de bilder jag har tänkt lägga upp under veckan;
Underbar frukost, rostat bröd med sylt och te
 
Jerry och Sophies nya Towe :)
 
Snövall jag hoppade över Llördagmorgon påväg till bussen
 
Idag när traktorerna hade lunchrast :)
 
JULPYNT
 
 
 
Bästa tomtarna <3
 
Billigt, lätt och snyggt
 
Julpyssel
 
Andreas favoritpyssel
 
Resultatet
 
Härligt med jul!
 
Var och kollade på invigningen av bocken idag med, vi var lite sena men hann köpa en kopp glögg och pepparkaka iaf :).

Ikväll bllir det mys med Andreas, jag har jobbat hela helgen så vi har knappt setts, och imorgon åker han tillbaka till Loos :(.
Nu ska jag dricka te, duscha och ta reda på disken innan solsidan ;)
 

Hemmafru.se

Det är lördag och man är hemma och är ledig när amanda jobbar och drar in pengar. det värsta är att jag vaknade kl 7 och kunde inte sova nå mer, man börjar nog på att bli gammal.
 
I torsdags var vi på Ragges begravning i Los, det var en jäkla fin begravning, men det är inte så kul att gå på begravning för då är det så definitivt att dom är borta, men man får se det så här att han slipper lida nå mer alla fall.
 
Och senare idag tänkte jag gå ner på stan och handla lite julklappar till min kära flickvän.
 
 
Tjing

RSS 2.0