Inez Hillevi Nilsson

 
 
 Skrattade alltid åt låten :)
 
 
 
Denna med 
 
 
 
 
 
 
Radion på högsta volym när denne man spelar 
 
 
Idag är det 6 månader sedan farmor Inez dog. Använder inte "gick bort" eller "lämnade oss", för det gjorde hon inte, Det går inte en dag utan att jag hör henne och känner hennes närvaro. Hon kommer med sina åsikter ganska ofta(vet oftast precis hur hon skulle säga och tycka), och ibland säger hon strängt "MM" när man gör något som inte faller henne i smaken, brukar svara henne i tankarna, precis som jag gjorde då hon levde och flinar lite för mig själv. En sån fin människa försvinner inte. Aldrig.
 
Tänder ett ljus för dig idag, och hoppas att du förlåter oss för alla dumheter vi gör, fortfarande ber för oss på kvällen och att du har det bra. <3
 
 

FF

Hoj
 
Idag och 6 dagar har jag ff här hemma= med flickväns fritt, hon är i gävle och installerar sej i skolan, det innebär att jag kan titta på vad jag vill på tv plus att äta vad jag vill och kanske gå naken i lyan ett tag, nä skämt och sido, det blir lite långsamt och ledsamt när inte amanda är här hemma.
 
Och i helgen var vi hos the hansens och käka kräftor med jerry,sofie,lill pruppen och vicktor, det var jäkla gött och sen har jag jobbat lite natt i helgen oxå, när jag blir stor ska jag jobba natt jämt.
 
nä nu ska jag se på helsingborg-celtic i cl kval
 
mors

Bara för att klarlägga för alla som tänker studera:

Kurslitteratur är svindyrt....

Hola

Nu var det jättelänge sen vi skrev här, men det beror nog mest på att vi inte har något att skriva om, jag menar hur spännade är det att skriva om jobbet, inte så värst faktiskt.
 
vi har alla fall sagt upp lägenheten, så nu blir det iväg på nya äventyr igen.
 
och så har vi köpt bil igen, men det var ett tag sen, den här gången blev  det en renualt laguna, den bilen är lite rolig faktiskt, för den pratar om man har glömt lysen på t.e.x.
 
 
nä nu ska jag se lite nyhetsmorgon
 
hoj

Sundsvall:)

Jag och Amanda har varit i sundsvall i helgen och hälsat på irja och sen har vi varit på konsertfest i 2 dagar, på fredagen var vi på bryan adams,magnus uggla och kent, bryan adams var ju helt otroligt bra med tanke på hur gammal han är.
 
Och på lördagen så gick vi ut på stan och käkade på en sportbar sen gick vi till arena igen och tittade på tomas ledin, melissa horn och badjävlar med henrik schyffert och johan rehborg, dom är ju så sjukt bra, vi skrattade så vi grina tametusan, ledin var oxå bra och även melissa horn, men hon sjunger bara dystra sånger nästan.
 
Snart så kommer familjen forslund, så när dom kommer så ska vi käka lite och prara lite skit.
 
hoj

RSS 2.0