örnåsen:)

Vi var i örnåsen i helgen och målade mats och linas stuga, det blev super nice faktiskt, vi åkte upp på fredagen, mats,ovr och jag och drack grogg och öl och tjoade hela natten. sen vaknade vi på lördagen och vi började med att öppna en öl och spela melodikrysset sen gick vi ut och målade. senare på eftermiddagen så kom vicktor och joina oss och då blev det grillning och alkohol resten av kvällen. om du läser det här jerry, man får inte vara hemma och skriva ett prov om lövträd i stället för att vara med oss i stället och dricka sprit och prata tok, så skärpning nästa år annars blir det kompani smosk. tjofs!!

hej igen!!

Vi är för jävla dåliga på att skriva, ja vet, men nu tänker jag skriva lite över vad som har hänt ihelgen!!
 
I lördags på dagen var vi nere i växbo med 8 tappra fotbollsgubbar och spela match mot växbo, det gick ju så där, fick stryk med 14-1, men vad gör det vi hade kul och kämpa väl.
 
sen åkte jag hem till los och hade firmafest med mina arbetskamrater på nickelvallen, det var hur skoj som helst, sen gick vi ner till posthuset och där blev det eftersläckning till 6 på möra, så man mådde som en get hela söndagen, inte nog med det, ca 9 på kvällen så fick jag dra iväg på jobb och det håll på till 5 på måndagsmorronen, och jag fick ca 1 timmes sömn innan jag skulle iväg till nästa jobb, som man var bra sliten på måndagskvällen.
 
Och nu ihelgen blir det kill helg i örnåsen, det blir nog lite fylla där med tänker ja
 
 
mors

fotboll!!

Ja då har man gjort helg då, smygstartar nästa vecka med att börja jobba redan på söndag eftermiddag, men vad gör väl det, nu är jag ju ledig i 3 dagar:)
 
Till helgen blir det fotboll nere i arbrå, vi ska spela mot ett lag som heter växbo och dom är det trevligaste lag jag någonsin har mött i fotbollserien, dom både ger och tar utan nå gnäll. sen efter matchen så ska jag upp till los på firmafest, det ska bli skoj.
 
Och i morrn kommer amanda hem igen så då blir det ordning på torpet haha.
 
nä nu har jag inte något mer att säga
 
hoj

Hoj

Hej alla vänner!!
 
Nu kommer en ny vecka med nya mökligheter, som man brukar säga.
 
Ihelgen har man jobbat lite natt på furan, det är så jäkla skönt att jobba på natten, för allt går i så lungt tempo då.
 
Snart ska man till Gävle och kika runt lite i den lilla byn.
 
Kollade på x-factor igår och det var en kille med som bara var 14 år och så jävla grym, hoppas att han håller hela vägen bara.
 
 
hoj

Tjenis!!


Ja, vi är för jävla dålig på att blogga faktiskt, men vi ska skärpa oss med det.
Lite från helgen.
 
I lördags spela vi boll mot föne och förlorade med 0-2 som vanligt, föne är nog det fotbollslag som gnäller mest i hela 7an, så fort man tacklar dom blir det ett jävla liv, men dom är ju minst lika bra på att tackla tillbaks, mem men så är det. vi kommer troligtvis att spela i 6an nästa år p.g.a att det är så lite lag i 7an, så det ska bli spännande.
 
Och igår så var vi på lilla elwin forslunds dop i örnåsen, och då bestämde vi att vi skulle dit den 21 september bara vi killar och då blir det full fylla i 2 dagar.
 
nä nu ska jag åka ner på brandis i ljusdal och prata lite jobb med peter.
 
mors
 

RSS 2.0