gamla bilder

Ännu en jobbdag är över, och fick även två till, så det blir ingen ljusdalstripp idag. Nu blir det till att betala hyran och sen lägga mig och läsa en stund, det var så länge sen. Igår så var vi som sakt hos pappa och Lena, så då passade jag på att ta lite bilder (på mig såklart) från hans dator, och har nu lagt dem på Andreas, vad sägs om detta?


Födelsedag




Julfest


Pappas 50års kalas


Vandring med Bosse :)


Ny telefon


Halloween






Comeback

Hej, nu har jag äntligen tagit tag i och skrivit klart min NZ blogg, www.amandaochandreas.blogg.se/nyazeeland, så nu kan jag koncentrera mig på denna blogg igen :) vill ni ha lite bilder utav min första 1.5 månad (drygt) i Sverige? okej.


SNÖÖ :) 





Wilmars luciatåg på dagis



Julgransuppsättning










JULAFTONSMORGON




















JULAFTONSKVÄLLEN








JULDAGEN













EFTER STORMEN 27 Dec






'



MYSDAG


EN TILL MYSDAG




Och det var typ alla "lyckade" bilder jag har tagit den sista tiden :)
Först var jag ju jetlagad i en vecka, sen jobbade jag några dagar innan det var jul :)
Julafton var underbar, sedan jobbade jag alla mellandagar och på nyår, men vi var uppe till 12 iaf och kollade på raketer och umgicks med Urban och Linda m fam. sedan har det blivigt mycket jobb, inskrivning på af och a-kassa, sökt fasta tjänster, kollat på framtida möjligheter. Jag har haft en väldigt stor "bakvänd kulturkrock", alltså vart lite rastlös, längtat tillbaka och haft lite panik, men nu börjar det att gå över. 

Den 2 Feb flyttar vi in till en egen lägenhet i Ljusdal, för nu har vi bara varit inneboende hos folk sen jag kom hem, så det ska bli riktigt skönt att få något "eget". 

Och så lite om dagen: vi var först upp till Pappa och Lena och åt lite brunch, (Andreas jobbade en sväng på morgonen, men min dag började så) sen åkte vi hem och myste en stund innan Andreas skulle iväg och jobba igen, så när han drog så laddade jag upp alla bilder från resan och ska beställa dem imorgon, sen åkte jag till min farmor för lite middag, och sen åkte jag hem för att blogga lite, men duchade och hamnade framför fb en stund med. Här är jag alltså nu, och om 10 minuter ska jag hämta min bättre hälft, för att avsluta dagen med en kvällsfika och tidig natt, för imorgon blir det ännu en jobbdag, en tidig sådan som startar 06 45... 

Det var allt i stora drag, ska försöka skriva lite varje dag, men lovar inget :) 



 

Hola allihopa!!

Tack för att ni läser våran blogg fast vi är så dåliga på att blogga, men vi ska skärpa oss med det. i skrivande stund så är vi hos annika och ove och jäser och så. om 2 veckor så ska vi flytta ner hit, det ska bli jäkligt skönt att komma ifrån los, man har försökt att ta sej därifrån i flera år men nu så har man äntligen tagit sej ikragen, inte för att det är nå fel på los så, men det finns inte så mycket att göra där längre, ljusdal eller väl inte världens metropol heller, men det är en början alla fall. igår så drack vi lite vin och bärs och prata skit, så idag är man lite sliten och i morrn så ska amanda jobba på solgården i färila, vi hoppas ju förstårs att vi ska få jobb härnere så småning om, men jag tänker jobba på furan tills vidare. annars så händer väl det inte så mycket, förutom att det är slut på julen och nu går det mot ljusare tider. ha det

RSS 2.0