Rebecca och Kajsas blogg

Måste rekomendera Rebeccas blogg, hon är på resa i thailand, vietnam och nu kambodja. Grymt roligt att läsa: www.kajsaochrebecca.blogg.se/

Familjen Wallberg/Nilsson/Hansen/Lindström

Min goa familj som vinkar av mig vid tåget efter en god påsklunch och umgänge :) (och Ove står såklart ivägen)
 
 

Tack

Till tågvärden som hade överseende med att jag glömt mitt kort.. Kan inte fatta att jag är så sullig, ändå tycker jag att jag har bra koll jämt? Tydligen inte.. Och tack till mamma också som kommer och löst ut mig i Ljusdal...


Pengar/lån? det är frågan

Vet inte vad det är med mig men har sovit nästan lika länge inatt.. Gårdagen som påskkärring blev väl lyckad, många kunder tyckte att det var trevligt (och kollegorna med för den delen :)  )
 
Har setat och pnulat lite på min ekonomi här på morgonen, och kommit fram till att det skulle nog gå att vara utan studielån de två sista åren.. Med hjälp av mina sparpengar, skatteåterbäringen, bidrag, sommarjobb och lite extrajobb så får jag lika mycket i månaden som jag gör av med nu, måste fundera vidare på det, för sen när jag slutar så kanske jag vill ha lite pengar så att jag kan resa med? men skönt att slippa massa studielån... (svåra i-landsproblem...)
 
Idag fick jag iaf inte jobba nått så jag åker till Ljusdal för lite påskmiddag med familjen istället
 
 

Ps

Glöm inte att ställa om klockan inatt.


Så sant!

Ibland, när jag säger vad jag tänker,
märker jag att så tycker jag inte.
Källa: Kanin (Nalle Puh)

Glad Påsk

Tänkte glädja mina kära kunder idag, vad tror ni hygienarna säger om det? bhaa..
 
Tur man har syskonbarn så att man har lite färgpennor hemma, jag är ju inte den typen som har läppstift...
 
Och Min underbara vän Rebecca har lärt mig att smink håller bättre om man sprayar hårspray på det, tror ni hon mena påsksmink då också?
 
 
 

12 Timmar skönhetssömn

Har bott på ballkongen idag efter 12 timmars välbehövlig sömn.
Jag lät ganska bitter igår, men jag var faktist glad, särskilt efter min långpromenad :) men jag var liksom orkeslös och det är det värsta jag vet, blir annars väldigt lätt rastlös så jag är inte van att känna mig trött..
Svaret varför jag var så trött fick jag idag när jag vaknade och insåg att jag sovigt sjukt länge, men idag har jag njutigt av morgonen, bosatt mig i solen på balkongen och löst ganska många världsproblem.. (eller mina egna "probem" iaf)
 
Ikväll ska jag jobba på sätra hemtjänst :) Härligt att jobba, speciellt när man får cykla runt i solen, fika, träffa glada kunder och veta att man får dubbelt betalt för det (gårdagen var så iaf)...
 
Glad påsk alla föresten.
 
Och Grattis till Andreas som blir hela 32 år idag :)

New Zealand-style

 
 
 
 
 
 

Mat!!!

Vilken ätdag det har varit idag, har ätigt tills jag varit mätt, sen ätigt igen... och igen... och igen... kan ha något med föregående inlägg att göra? och påskgodiset på jobbet har inte gjort det lättare...
Ska ta en långpromenad nu så jag inte kan äta på ett tag...

Kvinnohatare

Gud måste ha hatat oss kvinnor som gav oss denna smärta varje månad...

Kvällsjobb

Nu är kvällen slut, och satan vad fort det gick att jobba, särskilt när man vet att man får storhelgstillägg så går det smidigt ;) det behöver jag efter att ha praktisera utan lön i fyra veckor... Hoppas Att jag får jobba mycket i helgen :) annars blir det nog så att jag åker till mamma i Ljusdal imorgon.. Det blir bra vilket som.


Salig blandning

Nu Ska jag hinna ikapp lite här eftersom att jag inte skrivit så mycket på länge, så ha överseende med att det blir lite hattigt...
Vi börjar väl med idag, då har vi haft bror här på lunch, han var gräsänkling så då blev han bjuden på lite mat. Mina pojkar :). Medan jag handla och laga mat så var Andreas och skrev matteprov, det låter som att det gick bra och snart ska han iväg igen för att göra psykologiprov., annars kommer det bli en lugn dag, jag ska packa upp mina väskor, ta en långpromenad och njuta av att vara hemma.
(Trodde jag, pfv ringde precis om jobb ikväll, jag tackade såklart ja, pengakåt som jag är)..
 
Igår var sista dagen i Hudiksvall, gick med en sjukgymnast och sen hade vi slutbedömmning (som jag tycker är sjukt jobbigt) men det gick iaf bra och jag hade lite separationsångest, har varit så himla roligt att slippa skolan ett tag, bo hos min underbara faster och befinna mig i en helt ny arbetsmiljö på dagarna.. Har varit slut i huvudet varja dag för alla nya intryck, har haft tur och gått med två handledare som jag klickat med och för första gången i mitt liv har jag fått höra att jag har "social kompetens" (har alltid fått höra att jag är blyg, tillbakadragen, borde ta för mig mer, prata mer o.s.v...) Kommer sakna det...
 
Var med Harriet och åt middag i förrgår, lite avslutningsfirande sådär och hon är så himla lättsam, rolig, ärlig, lite rå och brutal, precis så som jag vill att alla ska vara, litegran som jag är själv tror jag (eller som jag önskar att jag är rättare sagt)..
 
Igår när vi gick från tåget så stannade vi i en sybutik och jag köpte tyg, för nu har jag kommit på att jag ska börja sy igen, ett par byxor till att börja med, jag älskar ju att sy så det är väl värt ett försök... (får ju lite kreativa toppar ibland då jag ska vara sådär drygt duktig och göra allt, sist tänkte jag skriva en bok, men det projektet la jag ner ganska snabbt efter att ha insett att jag varken kan stava eller formulera mig.)
 
Nu ska jag hjälpa Andreas att plugga lite innan jag ska åka iväg till Sätra, å mitt kära säkra jobb där JAG kan och är duktig.
 
Tillsist lite blandade bilder utan inbördes ordning
 
Min fina praktikklass (halva) :)
 
Harriet läser på voffelpulvret: "tillsätt vatten", kocken..
 
Favvocafe i hudik
 
Så att ni inte glömmer hur jag ser ut...
 
Kommer jag att se ut såhär 8 tim dagen/5 dar i veckan i 43 år?

Alla pratar om mindfullnes, Håller mig nog till denhär teorin :)...
 
 
 

Summering av helgen!!!

hola peoples!!
 
Nu kommer en liten summering av helgen så här på tisdagsmorgonen!!
 
Fredag: Jag åkte med lina och barnen till ljusdal och amanda drog till hudik på praktik, när jag väl hade kommit till ljusdal så drog jag med mej mats till bergsjö där vi köpte en skoter som jag ska ha uppe i los, sen efter det så åkte jag hem till ove och tittade på fotboll.
 
Lördag: jag,ove,annika och victor åkte mot gävle, vi kom fram till gävle på morron och då träffade vi wallberg/nilsson på stan, vi gick i affärer och åt lite lunch, sen efter det så gick vi hem till söder. och på em gick vi till all star hela stöan och kollade på hockey och drack bärs, när matchen var slut så gick vi hem till wallberg/nilsson och åt tacos.
 
Söndag: En ganska lugn återhämtningsdag med skidåkning och annat skoj på tv.
 
Bara 3 dagar kvar i skolan, sen är det påsklov jippi, då blir det los och fylla,påskfirande och skoteråkning.
 
 
hoj
 
 

Flätorna uttagen

Fluff


Kaffebaren

Det finns en sak som jag verkligen gillar, nämligen att sitta på ett café och fika ensam.. Man får många blickar men bortsett ifrån det så är det superhärligt, särskilt när man ser lite upptagen ut och beställer en latte, skriver lite på telefonen och ser allmänt viktig ut :)

Jag sitter nämligen på kaffebaren i Hudik nu, skylten lockade in mig...
Jag måsta ut på stan för att tippa :) så ikväll kanske man är miljonär?

Annars ska jag snart iväg och praktisera, bara några nyka dagar kvar nu, snyft..

Och de senaste dagarna när vi inte har bloggar nå så har syster lina med barn varit på besök, vi har badat, ätigt pannkaka och bara haft det bra allihopa tillsammans.

En sak till: glöm inte earth hour ikväll 20 30-21 30... Fick ett ljus av några gulliga barn nyss


Familjehelg

Vi är helt slut efter en helg med familjen, måste samla krafter så skriver jag imorgon istället


Webbcam is the shit

 
 
 
 
 
 

Låång dag

Idag har varit en sådan komma-ikapp-dag, med sömnen, "hygienen", maten, skolan och livet helt enkelt. Kollade på en operation idag och det är ju riktigt häftigt att se allt så tydligt.
 
Nu är det bara en ynka vecka kvar och jag längtar verkligen inte tillbaka till rutiner och skolan igen. Ja, jag har något fel, andra skulle tycka att det var skönt att komma hem och ja visst, men jag älskar ju att vara ute på äventyr och göra något som jag inte gör i vanliga fall, det behövdes verkligen nu efter nästan ett år i skolan, så nu går det nog bra till sommaren med... Har iaf varit grymt roligt att bo med faster Harriet, skönare människa får man leta efter. Nu ska jag googla massa ord som jag inte fattat vad de betyder än, sen ska jag kika på patrik möter eller vad det heter, dricka te och vänta på Harriet...

tjena tjena!!

Nu var det några dagar sen jag skrev här, det har inte blivit av helt enkelt, måste bara säga att det är sjukt mycket att göra i skolan nu när det börjar att bli vår, mycket prov och så, men det är bara att köra på.
 
helgen som var umgicks vi med sofie och jerry lite grann och drack nån öl och käkade och sådär.
 
vi har hemskt kul på naturkunskapen alla fall, jag,patrik och kent, vi är likasinnade och har samma sjuka humor så det brukar sluta med att fröken säger åt oss att vara tyst.
 
nu till helgen så ska amanda vara i hudik på sjukhuset och jag ska iväg med mats på lite äventyr.
 
det var allt
 
mors

4 05

Det är inte mänskligt att kliva upp och åka tåg den här tiden...


Kvällsfundering

Jag älskar jorden, jag planerar och drömmer så jag nästan spricker. Jag hoppas att du och jag lär känna varandra närmare...
 
 
 

Fulfrukost

 
God morgon till dig som orkar läsa våran blogg även idag :) igår fick vi mycket läsare efter "förlovningen" på FB hehe, all publicitet är bra publicitet. (tänker osökt på findus)
 
Jag äter mysfrukost och kollar på nyhetsmorgon, jag vet att alla är amatörfotografer och knäpper kort på sina matchande servicer mot vit bakrund, med fil och musli som är omsorgsfullt upplaggda, men jag kan inte så jag kommer fortsätta lägga ut mina ogenomtänkta bilder med fula frukostar...
Inte nog med att Andreas skivade råkakan fel, nej sen tog han mina bitar så att jag lära ta hans felskivade...
 
Idag ska vi, om jag får som jag vill, plugga matte och högskoleprovet med Andreas :) och jag brukar ju får som jag vill så...
 

Lördagmorgon

Lördag morgon och jag tittar på prinsessan Lillians begravning på tv, väldigt fint...
Nu har jag gjort halva praktiken, åå, tiden går alldeles för fort. Hade halvtidsbedömmning igår, shit vad jag tycker sånt är jobbigt, sitta där i en så konstlad situation och fläka upp sig..."Hur går det? dåligt, bra eller mycket bra? eller kanske mellan bra och mycket bra?" jag menar, man kan mäta om man är duktig på att springa eller räkna matte, men det är mycket mer komplicerat med sjukvård eller andra saker som sång, bakning och skådespel. visst kan man säga att man är bättre eller sämre, men det är omöjligt att säga att man är "tillräckligt" duktig, eftersom att man aldig kommer att bli fullärd. Tycker inte riktigt om skolsystemet, men har inge bättre att komma med så det är bara att anpassa sig. Synd bara att jag blir så påverkad, svettig, skakig, yr och röd, verkligen jättejobbigt...
 
Sadan kom jag hem igår och blev bjuden på kebeb, sjukt gott, hade inte väntat mig det faktist.. sedan kollade vi på farmenfinalen, så nu är det över också, snyft...
 
Idag har jag sullat till det på fb och skrivit att jag och Andreas förlovade oss idag, hahaa, tur man är teknisk. Vi har också varit ute på stan och tippat, handlat sprit och gått runt boulongern.
 
Lite bilder av dagen:
Någon viss person har förstört denna staty. "Mamman, som var less på sitt barn: blunda och gå rakt fram.."
 
 
 
Jag och Andreas är inte ense om hur rågkakan ska skäras, så detta blev resultatet...
 
 

Äntligen fredag!!

Nu är det helg igen, skönt efter en hård skolvecka med nya kurser som man måste sätta sej in i, egentligen började helgen igår. jag gick ner till jerry och sofie en sväng och kollade på hockey och drack öl och whiskey. så idag får man sota för det. och amanda kommer hem ikväll, så jag ska göra något riktigt gott till middag men det får bli en suprise utifall hon läser bloggen.
 
morsning korsning
 
 

.

Paniken när man upptäcker att toan på tåget inte går att spola..


Högskoleprov!!

Amanda är hemma och nu tvingar upp mej tidigt på min sovmorgon dag och ska träna till högskoleprovet med mej, det gåt sakta men säkert framåt, det märks att man har lärt sej mycket sen man har börjat i skolan, allra helst i matte fronten.
 
Den här boken har vi när vi tränar till högskoleprovet!!
 
 
Måste bara lägga ut en bild på ambulans helikoptern ifrån östersund, eftersom vi samarbetar med dem vid olyckor och andra tillbud i los med omnejd, dom som jobbar på helikoptern är  jävligt rolig och jävligt bra helt enkelt. det är ju lite roligt när man tittar på sos på liv och död och då brukar dom visa från helikoptern ibland och då känns det konstigt när man tittar på tv och tänker, fan jag känner ju dom där.
 
 
 
 
 

En heldag!!

God morron alla tjofsar därute i etern!!
 
Nu sitter man och laddar för lite matte lektion medans min kära sambo har dragit i hudik på praktik.
 
Igår så gick man i skolan först, sen gick vi ut och luncha med hela stöa, det vill säga wallberg/nilsson klanen och anders, lena och jessica och amanda förstårs, det var inte så dumt. sen när vi hade luncha klart så gick jag och amanda och fika med en polare ifrån storlien som jag jobbade med som bor i gävle och vi kom fram till att vi skulle åka upp till storlien innan vintern är slut och galeja med gamla arbetsgänget. och efter det så gick jag och amanda hem och pluggade och kika på farmen och så där.
 
mors
 
 
 
en rolig bild så här på tisdagsmorgonen!!

Lite Loos bilder!!

 
Ylva, Jörgen och Linda går genom kvällens övningar!!!
 
 
Vi är på g ut på övningsäventyr
 
Kusinerna Emil och Nils nere vid backen i Los
 
 
Moster Irj, Mamma Vanja och Emelie nere vid backen

Loos!!

Hoj
 
I torsdags åkte jag upp til los och hälsade på lite och övade med mina kära kamrater,medans amanda är i hudik och pryar, enligt rapporterna så går det bra för henne.
 
När jag kom hit så åkte jag upp till brandis och där fick vi sprutor emot stelkramp och hepatit, vi behöver det i vårat jobb som är så mycket med sjuka och sen efter det så hade vi momentövning, det går ut på att man ska koppla slang, ta fram såg och klippverktyg och ta tid på hur fort det går, sen fikade vi lite, wilmars sponsrade med lite fikabröd, tack lena och anders för det.
Sen i går så var vi hos natan, jag,mackan och fredde och drack lite alkohol och prata lite skit och idag så vetetusan vad jag ska hitta på med, kanske åka till urban och hälsa på lite.
 
 
Lite bilder ifrån los
den här är ifrån gävle, det blev nå fel, men vad gör det
Rådjur i los
 
 

.

.


Ingen koll

Här på bloggen hållet ingen koll så att det blir nå skrivet... Jag har jobbat hela gårdagskvällen och morgonen, sen umgåtts och ätit med Harriet, Mats och Nils :) mycket mysigt med familjeskvaller och så...

God natt, kommer att somna som en stock ...


Bearbetning

Nu har även jag vaknat och Andreas har gett sig iväg till loos, snyft... och jag ska sova med faster hela helgen, :).

Jag har förresten drömt om nålar, dropp, mediciner och diagnoser inatt, undra om jag bearbetar tisdagen än? ikväll blir det iaf till och prya igen och försöka prova på och förstå ännu lite mer? känner mig som en liten svamp som suger till mig allt som sägs, som barn när de lär sig prata ungifär..

Uppe med tuppen!!

Här är man morgonpigg och uppe med tuppen medans min kära sambo sussar förfullt, det kan hon behöva för hon ska till hudik idag och prya hela helgen, själv ska jag upp till los och ha blåljus övning ikväll och sen blir det nog en stänkare eller 2  med mina kära vänner.
 
 

Dagen och viktig var(else)

Dagen har varit helt sjuk, det är som att den flygit förbi samtidigt som att vi har fått en massa gjort, tror att det är för att vi inte har haft några tider och passa så därför vi har inte tittat på klockan en enda gång känns det som. Dagen har iaf gått till såhär:
Vakna
Frulle, sökte lägenheter
Mys, Sökt på ord jag inte fattade igår..
Willys och handla
Lunch
Bibliotek och plugga till högskoleprovet+ fika
Hem, packa till imorgon
Konsärhusets bibliotek för att hämta en lånebok
Middag
Disken
Och nu ska jag söka några mer lägenheter innan jag gonar ner mig i soffan med Andreas och en kopp te :)
 
Vi tänkte hälsa på Jerry och Sofie på kvällskvisten, men så fick vi höra att lilltjejen hade haft magsjuka igår, så jag vill inte riskera något när jag har praktik...
 
Sak jag vill berätta!
Jag tog ju vaccinspruta mot tbc för någon vecka sen, och de som tagit den vet hur mysigt sår det blir. Jag trodde att jag skulle klara mig eftersom det bara varigt en röd knöl, men idag så sprack den, och ut kom säkert en matsked var!! Jag som är lite knäpp tyckte ju att det var spännande men Andreas tyckte inte alls att det var lika roligt, han såg lite äcklad ut "De är ju en hel varelse däri"ha.  ha.  ...
 
 

psykologi check!!

Jag fick mail av min psykologi lärare nyss och mitt senaste prov där blev godkänt, fan va glad jag blev, för psykologi har jag alltid haft svårt för. vi satt på bibblan nyss och studera inför högskoleprovet amanda och jag, det gick skapligt faktiskt, men det är ju ett tag kvar tills jag ska göra det som tur är.
 
 
 
i morrn tar vi x-tåget mot ljusdal och slutligen los:)
 
för att öva och åka en den här sexiga bilen, det var ett tag sen:)
 

Hemmavid

Hann hem igårkväll med tåget, skönt att få sova hemma :)
Hade en jättebra dag på sjukhuset iaf, hade inte räknat med att jag skulle tycka att det var SÅ roligt, och har fått en jättebra handledare också :)

Snyft!!

Jag var ute och surfade lite på blocket, men ni läsare får inte säga nå till amanda för hon hatar att jag är ute på blocket. hur som haver, jag hittade en likadan enduro som jag hade, så jag blev lite ledsen på ögat, för det var så himla kul när man hade en enduro som man kunda åka på över stock och sten!!
 

Klena nerver

Hur kan jag vara så nervös inför att bara vara praktikant? Blir nästan lite småförbannad på mig själv... Hoppas att det känns bättre efter idag :)


Söndags promenad!!

Här kommer lite bilder ifrån söndags morron, jag och amanda var nog nästan själv på byn i söndags, nej då, men det var nog inte många själar som var ute och gick kl 9 i söndags. man blir så hurtig på helgerna när man inte dricker nå sprit och andra saker.
 
 
 
 
Vi gick runt spåret i hemlingby
 

Storstädning?

Undra om vi ska storstäda snart? hur ofta gör man det? Andreas är ju rätt duktig på att hålla efter och jag är duktig på att göra "riktigt", men storstädning då, då man tar ut alla mattor, byter sängkläder, dammsuger under soffan osv... det kan man väl inte göra mer än 2-3 ggr per år eller så, vi har ju aldrig bott så länge på samma ställe så att vi har behövt storstäda(inte jag iaf)...
Tänkte nästan ge som förslag i rådet att vi ska ta tag i det imorgon, men sen kom jag på att jag inte kommer vara hemma så mycket så då kommer inte jag kunna njuta av det, så det kanske blir efter påsk då :)...

Intro i Hudiksvall

Första dagen på praktikplatsen, spännande och sulligt och stackars mig som har så dåligt lokalsinne, jag kommer inte hitta till klädförådet, omklädningsrummet eller upp till avdelningen i morgon, hehe.. Men man lär väl sig fort.
Dagen har iaf varigt grym och min huvudhandledare var jätterolig, så det blir nog inga problem :)


Gud va mycket sjuksköterskor håller koll på ska ni veta, allt bara snurrar i huvet.. Ska prata med Harriet imorgon också för hon skulle också jobba till 22 imorgon, för jag hittar inte till dom själv ^^


Skolan igen då!!

Idag var det slut på sportlovet och allt var tillbaks till ordningen, det var ju så där att börja iskolan igen efter en veckas ledighet, det var lite trögt att komma igång igen, men det var jävligt kul att träffa klass polarna igen och prata lite skit. vi har haft matte idag och det gick överförväntan skitbra och sen har vi haft pedagogisk ledarskap och den kursen känns lite halv flummig men rolig
 
 
 
Så här såg jag ut i morse innan jag kom igång
 
 
 

God natt inlägg

Har haft en perfekt dag med en morgonpromenad, skidåkning och umgåtts med bror m familj. Har haft en nervarvningshelg som verkligen har varit nödvändig, nu blir det mycket nya intryck med praktiken och sen ett sista ryck innan sommaren :)


Gästinlägg Jerry

Guuuuuuuuuuld!! sitter hos Amanda och Andreas och har tittat på Femmilen. there is a new sheriff in town, Northug. Ett stort tack till Södergren som va upp och bromsa lite ibland, (OS-vibbar)
 
Såg att andreas gjorde en topp fem lista med bondfilmer så tänkte göra detsamma
 
5: Goldfinger
4: Tid för hämnd
3: Goldeneye
2: Skyfall
1: Mannen med den gyllene pistolen
 
Topp 5 av bondskådespelare
5: Timothy Dalton
4: Daniel craig
3: Sean connery
2: Pierce brosnan
1: Roger moore
 
Vill även säga Grattis Leksand till seriesegern och lycka till i kvalet.
Andreas tror edsbyn slår ut Hammarby i semifinalen, det tror inte jag.

Vasaloppet!!

God morgon alla läsare, nu är det vasaloppet som gäller i lindström/nilsson hemmet, vi satt väckar klockan på strax före 8 för att vi skulle gå upp och se starten av vasaloppet, det är ju starten och målgången som är spännande. måste ju skryta lite apropå vasaloppet, jörgen brink den 3 faldige vinnaren, har jag spelat fotboll mot i los och dessutom druckit vin med, han är jättetrevlig faktiskt, jag som trodde först att han var en diva.
 
här kommer lite rolig fakta från vasaloppet
 
det är bara 3,2% som bryter vasaloppet, det är inte mycket
 
vasaloppet har deltagare ifrån 42 länder och det sänds i 17 tv kanaler världen över
 
medelåldern är 41.6 år och den äldsta deltagaren är 87 år och den yngste är 19 år
 
det går åt 44.000 liter blåbärsoppa , 4000 liter kaffe och 5000 liter saft dessutom proppar dom i sej 100.000 bullar
 
 
 
jag och amanda ska åka vasalopp nångång i våra liv, helst innan man är 50-60 år, så man har ju några år på sej att träna!!

Felkopplat i bowlinghjärnan?

Ja, det är jag som skriver (fast jag förlorade, ingen dålig förlorare här inte)
 
Romantik lördagskväll :)
 
 
 
 

Vi hann spela fyra serier och Andreas vann tre av dem, så ja grattis baby, men jag kan iaf trösta mig med att jag hade fler rätt på tipset ;)
 
En sak som ni kan observera på bilderna är att jag lyfter "fel" fot när jag bowlar. Jag lyfter vänster medans alla andra högervänta lyfter höger? är det något felkopplat i hjärnan då? Jag prövade lyfta andra foten men det gick inte alls och sen prövade jag att kasta med vänster (amdreas tokiga förslag) men då vinglade jag över hela banan innan jag ens kastade klotet, så jag får helt enkelt leva med att jag lyfter fel fot när jag bowlar (i-lands problem eller vad?

Bowling dax!

En hel ledig dag! har inte haft några måsten idag, och har nästan gått i taket av rastlöshet, ingen skola, inget jobb eller andra syslor.
Men dagen har gått ändå och jorden gick inte under, vi var och promenerade sen tippade vi och gick hem för att äta lunch, kolla på fotboll och sen förbereda och äta middag. Andreas lagade den bästa maten han någonsin har gjort, supergod och med en kall öl till :) nu ska vi strax iväg och bowla (som vi fick av Emelie i julklapp, studenter vet ni..) så det märks väl vem som vinner, för den lär ju skriva här...
 
Som Andreas redan skrivit så har vi myshelg och rår om varandra, man måste det ibland <3.
 
 

Frulle nr 2

God morgon!
Tur för Andreas att han inte skrev vilken tid jag somnade på soffan igår, för det var riktigt pinsamt tidigt...
Men nya intryck gör ju att man blir trött och va skönt jag har sovigt därpå! Nästan 12 timmar.
En givande dag var det iaf i hudiksvall igår, och på måndag drar det igång på riktigt, ghaa, va nervös jag är, fast det är bara intro på måndag så första dagen är egentligen på tisdag.
 
Nu blir det min frukost nr 2 med Andreas och beröm till honom som gjort ett arbete såhär på lördagsmorgonen.
 
 

Sovande fisen!!

Vi ska ha en lugn helg jag och amanda i helgen, för nu har det varit galej och ståhej några helger på rad, så nu ska vi bara ta det lugnt och bara vara men eventuellt så blir det lite bowling i morrn.
 
 
Sovande fisen här bredvid i soffan, hon har varit i hudik i dag på sin praktikplats, det tog nog hårt att vara i gasen hela dagen.
 

James Bond!!

Fy fan vad jag tycker bond filmerna är bra, det är jag alltid tyckt, men amanda är inte nå vidare förtjust i bond. men jag tycker att filmerna har sin charm och dom är tidlös på nå vis.
 
 
här nedan visar jag 5 av mina personliga bond favoriter
 
 
Tid för hämd
 
 

Beskrivning

När den mäktiga knarkbaronen Franz Sanchez rymmer från fängelset, lemlästar han Bonds bästa vän och dödar vännens hustru. Bond svär på att hämnas, men när M förbjuder honom att låta känslorna styra och sätter honom på ett annat uppdrag, beslutar han sig för att lämna sin tjänst och startar sin egna personliga vendetta.
 
 
 
Levande måltavla
 

Beskrivning

Max Zorin har planer på att ta kontroll över världsmarknaden för mikrochips genom att framkalla en jordbävning vid San Andreas-sprickan och utplåna Silicon Valley. Bond får återigen rycka ut för att rädda världen
 
 
 
Mannen med den gyllene pistolen
 
 

Beskrivning

Scaramanga är världens bäste och högst betalde lönnmördare. Han tar en miljon dollar per uppdrag. När en kula av rent guld med "007" ingraverat upptäcks, blir det en jakt på liv och död när Bond ger sig efter Scaramanga - som samtidigt jagar Bond. En sak kommer att bli avgörande i duellen mellan de båda, den gyllene pistolen.
 
 
 
Goldfinger
 

Beskrivning

James Bond undersöker den förmögne Auric Goldfinger, som misstänks ha planer på att stjäla guld från England. Det brittiska guldet är dock inte tillräckligt för den girige magnaten, som planerar att plundra Fort Knox och förinta världsekonomin. Beväpnad med sin specialbyggda Aston Martin är det upp till James Bond att stoppa honom. På vägen stöter han på en rad problem: Oddjob, den stumme betjänten med sin dödliga hatt, den vackra Jill Masterson och den sexiga piloten Pussy Galore, vars känslor för Bond komplicerar hennes roll i Goldfingers planer.
 
 
Skyfall
 

Beskrivning

Bonds lojalitet till M sätts på prov när hennes förflutna plågsamt gör sig påmint. När MI6 utsätts för en attack måste agent 007 hitta och förgöra hotet, oavsett vad det personligen kommer kosta honom.

RSS 2.0