Första segern:)

I kväll kom första segern för säsongen, vi vann med 3-0 och kunde ha gjort några fler, men men, vi spelade bra i alla lagdelar, det var första segern på ett år så nu hoppas vi på att det lossnar.
 
Just nu ligger jag och kikar på tv och amanda jobbar och drar in slantarna.
 
Och i morrn ska vi kolla på en bil i sandviken, hoppas att den här håller alla fall.
 
 
Hoj.
 
 

Man får vara neggo ibland

Snart börjar kneget.. Men först ska jag nog snabbstäda lite, eller iaf plocka ihop... Går för övrigt på spänn hela tiden, utifall jag kommer in på högskolan i Gävle i höst, Eller om jag blir kvar här. Tror för övrigt att jag håller på att bli sjuk också, känner mig hängig och kanske lite febrig? Men oj va "positiv" jag var idag då, men det går nog över hoppas jag

Ridbanans dag!!

Hoj
 
Idag har jag och min kära amanda bara haft det soft och skönt, det lät ju kinky som fan, men ni förstår nog vad jag menar, vi tog först en liten sovmorron sen lite frulle sen gick vi runt kyrksjön som alla andra svenssons.
 
Och igår var jag och tävlade på ridbanans dag med brandkåren, vi tävlade mot ridklubben och vann med 4-1 i grenar.
 
vi åkte b.la trickskidor efter häst och då gjorde jag världens vurpa och stukade lillfingret, men vad gör det, det var hur kul som helst, medans jag var och lekte var amanda i sundsvall med ove,annika och victor och förlusta sej.
 
nej nu ska jag söndags slappa vidare med min kära sambo
 
 
hoj

Dyr semester!!!!

Hoj
 
Nu är vi hemkommer från våran lilla semester i stockholm och den gick väl så där, vi tar det från början.
 
Vi åkte ner i söndags till stockholm och hälsa på pappa ute på ingarö, sen på måndagen åkte vi till farmor i vallentuna, där gick vi ut och bowlade och drack lite cider och så. på tisdagen åkte vi in till stan och gick på naturhistoriska museet, men sen när vi skulle åka hem till ljusdal det var då problemna började.
 
Vi hade precis passerat väsby då började att lysa en lampa i bilen som indikerade på ett styrproblem, men det stod i bilboken att vi kunde åka max 70 km i timmen och det gjorde vi, men det funkade inte så bra när vi kom mellan märsta och knivsta så gav den upp och då ringde vi bärgare som kom och bogsera oss in till märsta och det gikc på 1500 spänn, bilen står fortfarande i märsta i skrivande stund, men alla fall, när vi hade lämnat bilen i märsta så hade vi en halvtimme att ta oss till stationen, men kruxet var att stationen låg på andra sidan stan, så det skulle bli nätt med tid att hinna, men vi började gå gent över skogen, och mitt iskogen stod det en taxibil och hade rast, men jag frågade om han kunde köra oss till stationen och det gjorde han, och tack vare att vi hittade den taxin så han vi hem med tåget, så vi hade lite flyt alla fall.
 
 
nä nu ska jag väcka amanda
 
 
hoj

Bakis.se

Hoj!!
 
Igår fick vi fint besök av jonas,mackan och rickard och som vanligt så blev det fylla här hemma, sen gick vi till morrins och mötte upp ove och annika och tog några fler öl och vin. när vi hade satt där en stund så drog vi vidare till järnvägs och där blev till tidiga morron och det får man sota av idag, för nu mår man sämre än en sparv i djupsnön.
 
och i morrn ska vi till stockholmo en sväng, det ska bli nice som fan och hälsa på tjocka släkten där nere.
 
mors

Nervis

Spänningen är olidlig, kollar på Antagning.se om jag har kommit in på nån skola... Men problemet är att många andra också verkar vilja veta, för jag kommer inte ens in på sidan :(

Skadeglädje- den enda sanna glädjen?

Andreas tvingar mig att skriva några rader här, hmm, konstigt eftersom att det brukar vara tvärtom.
 Jag har lite dålig fantasi just nu, jobbar och försöker sysselsätta mig såhär i sommartider... Vet att de flesta har skadeglädje, så nu kommer det två smaskiga cykelkurpor: Jag har börjat att cykla mycket, jag cyklar till och från jobbet, mataffären och runt kyrksjön. Och om jag ska nån annanstans också. jaja, den första var för några veckor sedan, jag minns inte vart jag skulle, men jag hade precis blivit en i gänget och köpt en iphone ;) så jag pysslade med den medans jag cyklade på det, då jag sist kollade, tomma gåbanan. Då plötsligt tog det tvärstopp och jag flög rakt upp/in i en vit "dörr", fastnade med benet i styret så att hela cykeln stegrade framåt. När jag väl hade ramlatpå backen hade jag fortfarande iphonen i handen, men väskan och vattenflaskan fick jag leta, och styret fick jag vrida tillbaka, allt det gjordes på ca 1.5 sekund, då man inte vill att någon ska se en. Jag kollade mig runt och det var bara en 2-3 årig som stod och gapa och kollade på mig en bit bort, men annars var det lungt. Vad var det då jag körde in i? Jo, en Ljusdalshem-svrvicebil, Och det blev inga skador på bilden sån ur var..
 
Andra gången var i förrgår, då jag cyklade hem ifrån jobbet klockan 22 00, I spöregnet. Jag hade gummistövlar, regnbyxor och regnjacka, så istället för att skynda mig hem var jag lite Wild and Crazy och körde i alla vattenpölar som jag kunde komma åt istället, samtidigt som jag lyssnade på grymt bra musik. Jag blev nog lite för till mig när jag såg att det var mer vattenpölar på vägen än på trottoaren, och det var tomt på bilar, så jag körde ner för trottoarkanten, men halkade till med handen på styret (Handsprit och vatten blir glashalt tillsammans) så att jag körde in i trottoarkanten igen och flög över styret, och jaa, det var svårt att missa å hamna i en vattenpöl...
 
Så, vad ska jag göra? ska jag fortsätta kämpa på med mitt cyklande eller ska jag bara ge upp? nää jag prövar nog ett tag till ;)
 
 
 
Och så har jag en lite mindre intressant sak att berätta, men som inte får glömas bort. Imorgon är det 12 Juli, den dagen då man får Antagningsbesked från högskolor, spännande att veta var man hamnar i höst..
 
 

En Forslund dag!!

Hola
 
igår så jobbade amanda halvdag och jag var ledig, så vi var ute och fikade med forslundarna, sen åkte vi på delins och handla lite och åkte hem till oss och käkade och titta på lite film, sen när forslundarna åkte hem så var vi alldeles slut för vi hade härjat runt med dom hela dagen, tänk sen när man själv får barn så lär man ju vara konstant trött.
 
och regnet verkar inte ge sej heller, det är ingen risk att man blir solbränd alla fall.
 
 
nä nu ska jag väcka amanda, man får ju inte sova hela dagen heller.
 
 
Hoj

Sunes sommar

Hej folket!!
 
Eftersom vi jobbar ihelgen så blir det hemmakvällar här i ämbarbo, igår såg vi en riktig klassiker, vi kollade nämligen på sunes sommar, den är ju så jävla bra.
 
och ikväll blir det nog en bond rulle, amanda har tjatat iflera veckor om att få se den, nä skämt och sido, hon är inte så stort fan av bond.
 
 
 Grym!!

Hola folket!!

Det är för jävla surt att åka och jobba när det för en gång skull är finväder, men sånt är livet, jag och amanda går om varandra hela tiden, när jag jobbar är hon lefig och tvärtom, men man blir ju inte less på varandra allafall.
 
vi ska åka till stockholm nästa vecka och hälsa på farmor och pappa, det var ett tag sen, sen blir det nog en tripp till skärgården kanske, det är ju så jävla nice där på sommaren, men dyrt.
 
och till sist, här kommer en länk till en bra och ny låt som min gamla kära arbetskollega adam sagström har gjort
http://sverigesradio.se/sida/sok.aspx?q=adam+sagstr%C3%B6m
 
 
mors

En dala dag!!

Hej allihopa:)
 
I dag har vi haft en mini semester. vi drog först till orsa och besökte björnparken, det var hur kul som helst och vi hade kanonväder, sen drog vi ner till by krogen i orsa och käka lite mat, sen efter det drog vi till rättvik och körde go kart, jag fick däng som fan av amanda, men vad gör väl det, vi hade en toppendag:)
 
här kommer lite björn och tigerbilder i från orsa
 
 
 

Im to old for this shit!!!

Hola!!!
 
Som det står i rubriken, så känner jag mej idag efter en nattfylla med mats, vi servade och tvättade bilarna igår och så gled det ner något glas öl och vin, och det värsta är att jag inte drack särskilt mycket.
 
Vi spelade även boll mot föne igår och förlorade med 2-3, det var för jävla surt, hade vi haft folk på bänken så hade vi nog vunnit och till råga på allt så gjorde man illa foten, så det kan bli ett besök till röntgen nå dag framöver.
 
Just nu sitter vi hemma och har det gott innan em-finalen börjar, Amanda sitter och pysslar och jag lyssnar på gamla godningar på youtube.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GadBKW88EW4&feature=relmfu
 
En liten länk till sköna loosp50 bilder
 
 
Hoj
 
 

RSS 2.0