Ledig!!

Det är inte så dumt att ha 4 dagars ledigt så här mitt i veckan, Amanda jobbar visserligen när jag är ledig men hon jobbar dag idag och i morgon, så vi funderade på att åka runt på en liten loppis turne i dag på em och i morgon blir det sommarkväll här på gävle torg.
 
Nä det blev bara ett kort inlägg idag, för nu ska jag kika på en wallander film
 
 
 
 
 
 
 

New girl

En jobbhelg senare och igår kväll kändes det som att jag blivit överkörd av en ångvält.. Tittade på de 10 första avsnitten av New girl (grym serie) på swefilmer och när Andreas kom vid 1 i natt var jag så övertrött och kunde inte sova... Somnade till slut och vaknade inte förrän vid 10 i morse, sköönt..
 
Idag är jag däremot utvilad och vi har storhandlat (för 377 kr!!), fikat på bibblan och nu läser Andreas en bok medans jag bloggar lite..
 
Annars är det som vanligt här, jag jobbar i 2 veckor och 2 dagar till, ser verkligen fram emot att få tre veckors ledighet i Augusti, riktigt vila ut innan det är dags att ta nya tag med skolan :)  (fast jag längtar ju grymt mycket till nästa kurs med)...

Bättre sen än aldrig

Det var ett jävla tag sen vi skrev i bloggen, men vi har haft fullt upp med jobb och andra nöjen. här kommer lite sommarbilder så här mitt i sommaren!!!
 
I början på sommaren när vi var på örnis och målade
 
Midsommar orsa
Midsommar orsa
Söta midsommartjejen
Semester i Göteborg, då måste man ju åka spårvagn
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0