4årskalas

Nu kommer några bilder från påsken och Minnas 4års-kalas.



På picnik med mamma :D långfredag...


Kyrksjön :)


Party, lördagen <3


Andreas ångestblommor som jag fick med sändebud- Söndag :P


Familjen Nilsson/Wallberg :)


Födelsedagsbarnet :)


Tårtan som Lina bakade och Minna strösslade


Tårtfest


Wilmar utanför förrådet, fint kort


Det är vad jag har gjort i påsk, sen i veckan har jag och Andreas varit på Romerska också, snor en bild från internet, (det fick vi i alla hjärtansdagpresent av Lina och Mats, underbara)


suddig bild, men vafan...

Det har alltså vart ett bra lov, förutom att jag inte har hunnit plugga som jag har tänkt mig, men det viktigaste har jag iaf gjort... Nu ska jag snart åka in till tåget för att gå några lektioner i Ånge innan det blir "hem" till Stöde. en till sak: det är 5 veckor och 4 dagar kvar tills studenten, det är inte ens 40 dagar kvar, ock ännu mindre skoldagar, jag längtar så att jag spricker...



hoj hoj

det var ett tag sen vi skrev i bloggen nu, men vi ska skärpa oss med det. vi har inte haft tid att skriva nå, för det har varit så mycket annat ett tag. just nu är man i los en sväng och amanda är nere i ljusdal och fixar med lite kalas för minna och hennes polers.

snart är alla fall bilen klar förhoppningsvis, det ska bli så jäkla skönt.

på måndag är det en ny månad och nya förutsättningar på jobbet och då tänker jag sälja som fan.


nu kommer listan ni alla har väntat på så länge nu


VECKANS INNE OCH UTE LISTA

INNE

PÅSKHELGEN. DEN  HAR VARIT KANONKUL FÖRUTOM LITE MISSÖDEN

VÅREN. FAN VAD HÄRLIGT ATT DET ÄR VARMT OCH GÖTT

GÄNGET PÅ BYGGFAKTA. MAN HÅLLER JU PÅ ATT SKRATTA IHJÄL SEJ VARJE DAG PÅ JOBBET

HOCKEY VM. HEJA SVERIGE

GRILLAT. FAN VAD GOTT DET ÄR ATT GRILLA NU SÅ HÄR PÅ VÅREN


UTE

RÄKNINGAR. DET SÄGER VÄL ALLT

LÄKARBESÖK. DEN 20 MAJ ÄR DET DAGS FÖR ETT NYTT ASTMA TEST

LJUSDALS KOMMUN. FÖR ATT VÅRAN KOMMUN SUGER

FYLLISAR PÅ BUSSEN. GÅ FÖR I HELVETE

BROCCOLI. FÖR ATT DET ÄR SÅ JÄKLA VIDRIGT


påskhelgen

Nu är påsken över, och det har varit en perfekt påsk, med vänner, familj och dricka. och självklart för att det har varit kanonväder. vi har haft piknik, vart på krogen, grillat och haft det allmänt gott.

Det vart ett kortisinlägg, för nu har jag inte tid mer...

äntligen mini påsklov!!

just nu ligger jag på soffan och väntar på att amanda ska komma ifrån los, där hon har jobbat med sin far hela dagen lång.


har nyss varit ute på köpingen och inhandlat smått och gott inför påskhelgen. först var jag på bolaget, där var det smockat med folk. sen var jag på brandstation i ljusdal och surrade lite med chefen en sväng, sen var jag till dollarstore och inhandlade ett påskägg till min go älskling. sen var jag på ljusdals motor och skulle hämta backspegeln till amandas hoj, men den hade inte kommit in än. sen var jag på sportringen och hämta amandas cykel, den blev kanonfin.


snart bär det iväg till los och fira påsk med vänner och familj, tyvär så stannade amanda här i ljusdal med hennes familj, men det gör inget för på söndag ska vi på engmans på järnvägs hela stöan.

det var skönt att sluta tidigt idag faktiskt, det var svår ringt idag eftersom alla byggare verkar ha tagit påsklov lite tidigare, men jag lyckas alla fall få sälja lite idag.


det här blir mitt sista inlägg före påsken, för under påsken så blir det nog inge dator användande, men amanda kommer säkert att blogga lite kan jag tänka mej.



ha en bra påsk därute


Bilder på projektmässan



Lite bilder på projektässan innan den har börjat :P

Projektmässan!

Nu sitter man på projektmässan som börjar om 45 minuter, skönt att ha internett med sig :P, det känns faktist ganska bra nu när man väl har ställt upp och donat, hoppas att det inte kommer så mycket folk. . .

En morot är att jag får åka hem när jag är klar, och i morgon så ska jag jobba hos pappa :D, jag kanske ska bli bagare? där trivs jag ju verkligen, fast det är nog kanske för att jag och pappa har så roligt ihop...

det var ett tag sen!!

amanda tycker att jag skriver lite ibloggen och hon har rätt, det var ett tag sen jag skrev nu. idag på jobbet så började jag skriva en liten historia på mailet, men nu är både granberg och andersson inblandad, så det vi har skrivit bra många sidor redan, vi har ett namn på historien och den heter 3 vännerna i afrika. vi förväntar oss att vi ska få nobell pris i litteratur.

annars har det gått ganska trögt med försäljningen på jobbet, men det är ju högsäsong nu så det är ganska normalt.

har nyss ätit lite middag och ligger och jäser lite på soffan, om en timme ska jag hämta svärmor på jobbet.

amanda avslöjade min hemlighet i bloggen, att jag älskar bigbrother, jag vet inte varför jag gör det, det är ju rena skiten egentligen.


bara 2 arbetsdagar kvar, sen blir det ett minipåsklov på 4 dagar, det ska bli skönt och trevligt.


ha det

Snart snart snart SOMMAR

Andreas glömde nog att skriva Big Brother på sin innelista förra gången, för det är nog det bästa han vet just nu, han är helt tokig i det, kan någon förklara vitsen med att kolla på det?

För övrigt så har jag lov i morgon, hem till ljusdal blir det och på torsdag så är min cykel klar :D, ska cykla hela dan, sen på fredag blir det Ramsjö med Jerry och Sofie, lördag kanske Signe och krogen, sen på söndag blir det grillning och engmans kapell på järnvägs :D låter som att det inte kan bli annat än lyckat <3 ...

Men först, 2 lektioner idag, sen projektmässa i morgon :( drygt och jobbigt tycker jag...


Andreas och Mamma i solskenet <3


En jordgubbe med socker på utanför bageriet.<3


Jag oh Signe, härlig bild <3

KRIS

Ett litet ångeinlägg blir det idag eftersom att det är måndag och jag sitter på biblioteket...

Idag var det värt att stanna till klockan 16 00 på skolan ändå, vi fick lyssna på en föreläsning om kris; kriminellas revanch i samhället, som handlar om de som suttit i fängelse eller de som är missbrukare och vill komma in i samhället igen, vilket inte är så lätt eftersom att samhället har lätt att frysa ut en om man inte är prickfri... vi lyssnade på ärliga, underbara, numer rena människor som berättade om sina liv, och hur det gick snett med droger och kriminalitet. deras hemsida är www.kris.a.se ...

Helgen

Andreas som var så duktig på att skriva blogg när jag var borta, men nu då? har han strejkat? :P

Jaja, jag är en sån som skriver blogg när mitt liv är tråkit, bara för att underhålla mig själv, och sen när jag njuter (som i helgen) så glömmer jag bort bloggen. iaf så har jag haft en mysig helg i Loos och Ljusdal, blivigt uppdaterad om skvallret, lämnat in telefon och en stor händelse ä'r att min kära pappa har lagat min mc <3, ska köpa ett tändstift och ett fäste till backspegeln nu så att jag kan besikta och sälja den sen:D, behöver som sakt pengar till i höst... 7 skolveckor kvar nu, tiden går fort vill jag mena, hoppas att tiden går sådär fort som den brukar göra i slutet av skolåret...


Veckans inne och ute lista!!


inne

INNEBANDY. TÄNK ATT DET KAN VARA SÅ KUL ATT SPELA DET.

VÄRMEN. FAN VA NICE ATT DET ÄR VARMT OCH GOTT

AUDI A3. IDAG SKA JAG BOGSERA BILEN UPP TILL LASSE SÅ HAN FÅR LAGA DEN LITE

KALAS. SNART SKA VI UPP OCH FIRA JOEL SOM FYLLER 75 BAST

AMANDA. FÖR ATT DU ÄR DU

UTE

TEAM ANDREAS. JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ KÖRSLAGET OCH ALLT SNACK KRING JÄRVSÖKÖREN

LJUSET. ATT DET ÄR SÅ LJUST TIDIGT PÅ MORRON, SÅ ATT MAN INTE KAN SOVA

AFFÄRER. ATT DET HAR GÅTT TRÖGT ATT SÄLJA DEN HÄR MÅNADEN PÅ BYGGFAKTA

SKOR. ATT DET SKA TA SÅ LÅNG TID ATT GÅ IN NYA SKOR

ISEN. ATT DET INTE BLIR NÅGON VIDARE TILL IS PÅ SJÖARNA PÅ LÅNGFREDAG


GIS. . .

Börjar klockan 11 40 idag med GIS, hoppas INTE att vi har prov idag, för då går det inge bra... hehe
Sen blir det Ljusdal ikväll, mamma skulle köpa kebab, tack mamma, ska också bli roligt att träffa Minna och Wilmar i morgon, hoppas att dom är hemma, annars hämtar jag dom på dagis och går på stan :)...



Jaa, jag vet att du var till Indien Emma, därför jag var och kollade det ;) , tyckte också att det var dyrt, men jag tänkte stanna i 8 veckor isf, hur mycket kostade flygbiljetterna tur och retur? hjälper dom en med det?


29 dagar kvar :O

Idag skulle jag ha kunnat tagit sovmorgon, men nee, jag är så duktig att jag ska gå upp och plocka och plugga lite... Jag älskar våren, och det säkraste vårteknet är att de sopar vägarna, skrev ett helt inlägg om det förra året om jag inte minns fel, men jag verkligen älskar den lukten som blir då..

Idag är det endast 29 skoldagar kvar för mig 29, det är sjukt lite (måste prata med syon idag). Har börjat fundera lite på vad jag ska göra efter skolan, och bestämt mig för 4 saker jag ska göra innan jag ska börja plugga...
 
 1. aupair, som alla redan vet (Nya zeeland, till hösten)
 2. Jobba i Norge nästa sommar för att ta upp dykningen riktigt, vem vet, kanske vill jobba med det i framtiden)
 3. åka till Uganda, vårt fadderbarn bor där
 4. åka på en volontärresa till ett barnhem någonstans i ett fattigt land, har kollat lite på internet, och det finns  
 massor med förslag till tex Indien, Ryssland eller Afrika...


(en sak till: jag tror att jag har en liten släng av dyselexi, för jag ser inte hur kikat? stavas (skrev kollat istället), eller tecknet? (ä? ck? k? ), eller ducha? (durscha? duscha? durcha? dursa?) kanske är därför jag har svårt med att skriva på engelska?)

stiftpenna <3

Är det en konst att vässa pennor? om man inte gör det på några år, glömmer man då hur man gör?

Jag hittade iaf en pennvässare nyss och var tvungen att hitta en penna som jag kunde vässa, eftersom att jag inte har något bättre för mig. Jag prövade vässa pennan, men precis innan den blev "klar" så gick udden av och ramlade ut, tills det bara var en liten stump kvar som jag kastade, lite besviken. Vad beror det på? är det fel på pennan, pennvässaren eller på MIG? det gick ju så bra när man var liten...

Hur hinner folk med barn?

Ibland har jag så jävla tråkit,och ibland känner man att man skulle vilja ha några timmar extra på dygnet... idag är en sådan dag. Egentligen så skulle jag ha hunnit med allt jag skulle vilja, men så har jag pratat i telefon istället och slöat runt, så nu ska jag ta tag i disken,tvätten, packa upp väskan, plocka ihop, duscha och plocka in i kylskåpet, synd bara att jag är så jävla trött, så det blir nog bara de 2 sistnämda sakerna. Man ska ju ha och göra i morgon också.

Usaresan- berättelse

Okej, nu ska jag inte dra på det längre, utan nu ska jag skriva om de senaste 3 veckorna, och jag ska försöka varva bilder med text så att det inte blir så drygt att läsa...
Detta är föresten vårt 100 inlägg, passade bra tyckte jag.

Hoppas ni följde oss på www.usaresan.se ;)

18/3 åkte vi från Stöde, på bussen ner var alla spända och de flesta kunde inte sova fast vi åkte på natten, vi kom till arlanda på morgonen, och då var de flesta rejält trötta.




Sen blev det frukost på donken och att försöka underhålla sig innan vi flög...

Min packarkompis Jossan <3

Vi flög 9 timmar till Chicago, där vi bytte flyg mot Vancover i yterligare 3.5 timme någonting, på flyget fick man underhålla sig bäst man kunde, men det fanns tv-spel, filmer, musik osv, så det var inte så svårt, men jag sov mestadelen av flygresan.



När vi sedan var framme i Vancover så var det ytterligare 5 timmar med buss till Kamloops, där vi skulle spendera 8 dagar, vi kom på natten, men eftersom att jag hade sovit mestadelen av resan så var det lite svårt att sova, men vi fick sovmorgon dagen efter sån tur var...

Bilder på campen vi var på, utan el och utan vatten, vi fick hjälpa till med maten och bära vatten/ved, göra eld o.s.v.




Första morgonen, alla såg ganska sliten ut :P

Här satt vi och spela gitarr och grillade på kvällarna, mysigt





Bullshit, min telefon funkade inte någonstans i kamloops eller great falls...


Några fler som haft telefoner som inte fungerat?


Vårt hem (mitt och 5 andra tjejers...)

Jag trivdes jättebra där, som de flesta andra med, men vi var ju inte där hela dagarna såklart, utan vi var ute på studiebesök och grejer på dagarna, sen var vi här endast på kvällarna:



Fin natur i kanada, om man gillar crossar så ska man flytta hit, satan vilka crossbanor...


En cowboy-brandman :D


Jag på flaket på en pickup




Fin bild på våran ledare och lärare i s-100


Vi lärde oss faktist saker också :)

Så åkte vi, och de tog de inte särskillt försiktigt... (skulle vara i Sverige det)

Sedan hittade jag en hunk till farmor:



Och det visade sig att han var indian, riktig indian alltså, häftigt



Han hade nog bättre kondition än alla oss, även fast han var över 80 år, han förklaring var att han inte drack alkohol eller rökte. (paus) cigaretter (alltså han rökte andra saker :P )



 Man kan tro att han var stel och seriös men man drev jättemycket och vi skrattade hela "föreställningen" (eller vad man ska kalla det). en riktig krutgubbe.

Andra sysselsättningar under dessa dagar:



Lär oss deras sätt att släcka och skydda värdesaker...


Lär oss att koppla deras grejor.




Detta var en LITEN by, LITEN, hmm...


studiebesök hos Skogsbrandkåren...


Flygsimulator


Monopol :D VILL HA..


Lunch fick vi ute, inte alltid så roligt.




Vi hade Sverigeafton en kväll, så fröken hade bakat kanelbullar :)


Och så hade vi några födelsedagsbarn på resan, så vi fick tårta, vill veta vad dedär kladdet på är gjort av, gott som tusan och så kunde man forma det.
 

Självklart sjöng och dansade vi så grodorna på sverigeafton (låtsas som att ni inte ser att jag är seg och inte hänger med på att det är öron)


En grillkväll :)


I kamloops var vi allså i 8 dagar, sen hade vi rest i nästan 2 dagar, och under denna tid så hade vi möjlighet att ducha 2 gånger, de dagarna var vi och badade, och dom var väldigt efterlängtade av många... en annan sak som var där var att halva klassen fick någon mildare form av magsjuka... väldigt roligt :P (jag klarade mig dock)






När vi lämnade Kamloops så gick bussen sönder, så vi var tvungna att stanna på någon verkstad i några timmar, men efter det så åkte vi hela dagen, sov på motell, och sedan åkte vi halva nästa dag också, och bilderna visar klippiga bergen, inte för att jag tyckta att det var så speciellt, men jag har varit där, och det är coolt... 


Till slut efter en lååång bussresa så var vi framme i great falls, där vi var i 5 dagar, och övade med brandmännen + att vi hade en natts jour var :) vi fick 2 larm när jag hade jour, och det har jag ju redan berättat om...


Sovplats i en gynastiksal brevid brandkåren


Vi blev ju lite kända också, vi var med på tv och i tidningar, så många som man mötte frågade vad vi höll på ed och de visst vilka vi var och tyckte att det var coolt...


Lunchpåsar, som man ser i filer :D 



Klätterövningar

Gruppbild

På journatten var dessa våra sängar, inte fy skam när man hade fått sova på luftmadrasser i några dagar



Vår busschaför Dan, åå va jag saknar honom, <3


Stegbilen :P

One o one tävling
I USA så har brandännen en känd tävling varje år, där det är en bana som man ska göra på tid, och vi fick pröva på detta, och jag och min tävlingskompis Lina var gry på detta :)

Banan:


Först sätta på sig larmställ





Och luftpaket, sen av med allt fort för att...


Sen slå med slägga...


Efter det var det Klättra stege, fälla ut "krokarna" där uppe, samt sätta upp och ta ner stegen säkert


Sen Rulla ut, koppla och springa med slangen


Sätta på vattnet och spruta ner skylten


Och till sist dra dockan över mållinjen...




Deras ivpa- bil (i väntan på ambulans)


Rökdykardräkter :P




Öbning på flygplatsen




Stritsplan, so de verkligen var stolta över, det är ju lite ilitäriskare i USA


Vi hittade svenska fiskar :D


En bra bild på en bussresa, det var ungefär såhär man sysselsatte sig :P


På motell 6 i Minnapolis, ett riktigt horställe (ett seriöst horställe, 50 dollar kostade det) var det, och vi kunde inte sova i vårat rum eftersom det var ingrott med fimplukt, kärleksfläckar och andra fläckar... hua, där var det inte roligt.


Bilden talar, det är USAs största mall...




Ett tivoli i mitten av köpcentrumet, då förstår man hur stort det är...

och ett "litet" legoland

Vi bodde på en brandstation sista natten, och då ville de visa oss hur bra deras sprintlers var, eftersom att de tycker att vi använder det för lite


Den här hlr maskinen är uppfunnen av en svensk i Lund, men har inte slagit igenom i Sverige, men i USA är den jättekänd...


På flygplatsen... :D blev glad när man började se svenska tröjor, flaggor och svenska människor igen


JAg verkligen älskar att alla hade sina gula skjortor på sig, det var nog ite så dumt ändå, men såg ju alltid vart man skulle och alla visste vilka vi var... (det var ju ingen liten flygplats vi var på, fick åka tåg mellan husen...)
Sen var det flyg och buss he till Stöde igen... punkt slut.

Ojojoj vad mycket bilder det blev, men det är ju roligt att kolla på lite bilder :)


Det är sjukt vad jag har kortat ner denna resa, det har hänt så mycket och vi har lärt oss så mycket så det går inte att skriva i ett blogginlägg, men det kommer bli ett minne för livet och något man kommer att berätta sen, många roliga kommentarer och tabbar har det gjorts på denna resa,  en bra avslutning på gymnasietiden kan man säga :) tack klassen för en oförglömlig resa... <3 <3

jetlag

Jag sa att jag inte kunde sova igår, men jag ljög som fan märkte jag, för jag somnade om igen efter 2 timmar, vid 2 tiden alltså, sen sov jag till 10 45... så först sov jag 4 timmar, från 8 till 12, sen nästan 9 timmar till, alltså 13 timmar, så jag hade nog lite jetlag, men nu tror jag att det har gått över, för nu är jag trött som vanligt den här tiden. men jag har sett de på fb som sov över 16 timmar, så det var inte på värsta viset för mig ändå :)... 

Igår när vi kom hem så var jag otroligt hungrig hela tiden, precis efter att jag ätis så var jag hungrig igen, så jag blev lite orolig för mask o.s.v. så jag frågade Andreas, och han svarade att den kunde vara magsjuka på g, eftersom att kroppen förbereder sig på att kräkas då... jag blev skiträdd och började att må dåligt, men det var inget, så det kanske tillhör jetlagen?, för något fel var det iaf, gått över idag sån tur är.

Vi har haft en riktigt mysdag idag, med filmen "nyckeln till frihet" och en massa vänneravsnitt, och glass :D.

   PLUS  
PLUS = KÄRLEK

Nu ska jag sova och se om min omställning funkar som det ska...

nu är man i stöde igen!!

hej allihopa där ute i stugorna, nu är jag i stöde med älskligen, det är så förbannat skönt att hon är hemma igen. i går kväll käkade vi en god  middag och myste lite. sen i morse satt vi ute på altanen och käkade frukost, det var hur nice som helst. nu kommer veckans lista några dagar försent.


INNE

AMANDA. ÄNTLIGEN ÄR DU HEMMA IGEN ÄLSKLING

SVÄRMOR. FÖR JAG LOVADE HENNE ATT VARA MED PÅ LISTAN DÄN HÄR VECKAN

SCHAKALEN. EN GRYMT BRA FILM FRÅN SLUTET PÅ 90, MED BRUCE WILLIS B.L.A

BRANDKÅRSKOLLEGOR. ATT DOM KÖPTE EN GO TÅRTA NÄR JAG FYLLDE ÅR

NY BRANDBIL. VI SKA FÅ EN NU BRANDBIL SNART PÅ STATION


UTE

FYLLISAR. DOM FINNS ÖVERALLT, PÅ TÅG,BUSSAR O.S.V

BLÅSTEN. ATT DET BLÅSER SOM FAN HÄR UPPE I STÖDE

BILEN. ATT VÅRAN KÄRA BIL ÄR TRASIG ÄN

STÖDE. SKÖNT ATT FLYTTA HÄRIFRÅN DEN SISTA MAJ

KALLA GOLV. FAN VAD MAN FRYSER OM FÖTTERNA HÄR I STÖDE

tidsomställning

Jag kan inte sova... Det är svårare än man tror att ställa om sig, när man kom till USA så gick det så bra, men nu känner jag att det kommer att ta låång tid :/ Andreas ligger iaf och sover som en gris...

home sweet home...

Nu är vi hemma igen, och alla kom tillbaka!!! och allt bagage utom instruktörens :P ironin är total...


Och nej, jag kommer inte att berätta något om resan nu, jag tänkte göra det i morgon när jag inte har varit vaken i 48 timmar, och så kommer Andreas snart :) .


Min telefon är trasig, den går att använda, men man ser inte skärmen, och det resulterade i en liten rolig grej:

När vi åkte hem idag med bussen så ringde min telefon säker tio ggr, och när jag svarade så var det tyst, så som det kan bli när det är dålig mottagning, så jag sa "hallå, hallå, men vafan...", sen ringde jag upp senaste nummret, eftersom att jag inte såg vem det var jag ringde så hade jag ingen aning om ve det var som skulle svara, men det visade sig vara Andreas jobb, men Andreas är hemma idag, så jag skämdes lite och la på, men det fortsatte att ringa flera ggr, jag sa "byt telefon så kanske det funkar, för jag prata nyss i min så den funkar" och sådana saker.... Till slut så ringde jag upp Andreas, för det skulle bara vara han som skulle orka ringa så många ggr till mig. och självklart så var jag lite frustrerad och irriterad när jag frågade om han hade ringt, men det hade han inte, vi pratade en stund och så lade vi på. när det sedan ringer en sista gång så kommer jag på att klockan var 07 00 i chicago, där vi var, och jag har haft klockan på det varje morgon, men här var ju klockan 12, så jag tänkte såklart inte på att det var larmet... Jag hade alltså setat och pratat med min väckarklockat, och snoozat när jag "svarade", och dessutom gett den instruktioner. Fast ingen visste om det så blev jag alldeles röd i ansiktet och skämdes som en hund... Så det kan gå...

Annu en halsning

Forst TACK till Andreas Persson som har lanat ut sin dator till mig i 3.5 timmar :) fast det ar lite jobbigt, for knapparna sitter inte pa ratt plats...

Idag har jag haft en lektion om syrgasdeligering, eftersom att vi ska fa det nar vi kommer hem, det ar ju lite coolt att ha, haft jag inte tror att jag kommer att ha anvandning av det... XD, forra gangen jag skrev sa vantade jag pa larm, och vi fick faktit 2 larm, ett gaslarm som inte var nagot och ett sjukdomsfall :) det var spannande faktist, bara adrenalinen att vakna oc skynda sig till brandbilen ar ju cool, och plus att det var i USA :D hehe, och om 19 timmar sa sitter vi pa flyget hem, det ar helt sjukt sa kort tid det ar kvar, och med blandade kanslor sa lamnar vi amerika... har trivts asbra har iaf :) nu ska vi snart ata middag, byebye

PS gud sa stolt jag ar over andreas som har bloggat sa mkt, min DARLING<3

nu har man bokat en resa!!

jag har bokat resa nyss, till ett väldigt trevligt ställe. vi har ju semester i juli på byggfakta, då tänkte jag att det var lika br a att göra något roligt då. få se vad amanda säger om saken, hon vet inget ännu. men älsklng du ska få en ledtråd, du får titta på bilden nedanför och gissa vart vi ska.



Det blir aldrig som man har tänkt sej!!

som ni alla har sett, har amanda gjort ett inlägg från usa igår, så nu vet man att hon har det bra och så där. jag har varit lite nere när jag inte har hört något från henne på ett tag, men nu är det bara 5 dagar tills min go älskling kommer hemåt igen.

ska bara dementera att min jobbarkompis ronny inte är homo, fast ni förstod att det var ett skämt förmodar jag.

jo, som sagt, det blir aldrig som man har tänkt sej, för i fredags skulle jag gå ut på stadt, men det blev ändrade planer i sista minuten. för efter jobbet då följde jag med dea hem och där fick jag mej en lite öl,whiskey och lite mat, det var inte så dumt. sen åkte jag till los med martin, och väl hemma i los drack vi lite öl med grabbarna. och igår så blev det ingen angeltävling, jag gick nämlige till natan och drack med han på förmiddagen, vi satt och drack och jäste till kvällskvisten sen åkte vi upp till johan och co och avslutade kvällen där. för jag var duktig och gick hem föra 12 igår, så idag är man ganska så pigg faktiskt.


mors


firestation nr two

Nu ska jag skriva lite blogg, eftersom att jag sitter pa en brandstation i great falls och vantar pa larm... hoppas att det hander nagot, annars blir jag ledsen, men det basta ar att jag hittade en dator, men det gar dock inte att logga in pa facebook med den.

klockan ar 00 40 har nu ungefar, och jag och mina tva ^larmkompisar^ ar klarvakna...

Jag tankte beratta mer detaljerat om resan nar jag kommer hem och har bilder, men vi har iaf haft det jattebra och mycket bussakande har det blivit, det har varit riktigt roligt att aka buss faktist, vilka under5bara klasskamrater jag har!! vi har akt igenom klippiga bergen och ner till USA ifran kanada, och det var en upplevelsa, och om 8 timmar sa ska vi vidare med buss i 9 timmar till minnepolis, med uppehall pa hotell en natt, DET ar riktig lyx pa denna resa... for ovrigt sa har jag blivigt sockerberoende, det ar svart att undvika det har, for allt innehaller socker, och en posetiv sak ar att jag har blivigt GRYM pa engelska :) Nu ska jag lagga mig pa min sangplats for natten *(en fotolj) och hoppas pa att jag inte far ligga dar allt for lange, for jag vill kunna saga att jag har akt pa brandlarm i USA... :) hoppas att alla hemma har det bra, som ni markt har jag ingen telefon, men 08 30 pa fredag sa landar jag i stockholm, da far ni garna ringa :)

(Andreas : hoppas att du inte ar allt for bakis idag, sag att du skulle ut, hmmpp, utan mig? :O, alskar dig anda, puss puss )

RSS 2.0