Lchf-bröd

Har varit duktig och bakat något som ska vara ett bra alternativ till bröd.. Dom har just blivigt klar så jag har inte hunnit smaka än, men de ser väl smarriga ut? :)
 
Andreas är i skolan och jag ska också iväl om typ en timme, så nu ska jag försöka röja upp lite här hemma (så att Andreas inte kan klaga på att jag aldrig gör det)
 
 
 

Naturkunskap!!

Vi hade naturkunskap idag, vi hade en lektion om världens vatten i 3 timmar, jag tänkte att nu dör jag, men men sen när vi skulle ha grupparbete då kom man in ett stim så jag tror våran grupp satt och gapskrattade i en timme sammanlagt, men vi fick gjort det vi skulle göra alla fall.
 
Annars så har vi varit i Ljusdal i helgen och hälsa på hansens och forslundarna, det var trevligt, men nästa helg ska jag hem till los en sväng och hälsa på mina grabbs.
 
Och igår var vi hos nilsson/wallberg och käkade lite, det är inte så dumt att få lite mat när man är hungrig.
 
Och just nu jobbar Amanda och drar in pengar till hushållet och jag har nyss kommit från skolan, så det blir väl att ligga på soffan och klia sej i naveln.
 
puss

Pulkåkning :)

En riktigt rolig dag har det varit med pulkåkning och skogsfika med några klasskompisar :) och ett stort plus till solen som sken på oss.
Började med att jag gick på BR för att köpa tefat, hehe. Satan va feg man blir när man blir äldre, när man var liten ville man bara att det skulle gå fortare och fortare. 
 
 
Amgelica demonstrerar tekniker.
 
 
 
Avslutade med lite korvgrillning och varm choklad :D
 

Redovisning!!

Ja idag hade vi muntlig redovisning på pedagogiska ledarskapen, jag trodde jag skulle dö från början men sen gick det fint, nästa gång då ska våran grupp hålla i en lektion, det blir nog en skaplig utmaning.
 
Annars har det mest varit plugg och Amanda har jobbat och varvat det med att gå i skolan, hon är så duktig att hon både orkar skolan och jobb. Och i går var jerry,sofie och lillfisarna här och åt lite.
 
Och i morrn drar vi till Ljusdal och hälsar på Ove och Annika en sväng, det blir väl en tripp till Familjen tycoon på hybovägen oxå förmodar jag.
 
Nä nu är det scrubs på tv
 
 
hoj

Hårdt studerande student!

Har inte haft såhär mycket skola på hela högskoletiden, TRE dagar i rad ? :O Helt slut...
Ska även skriva ett personligt brev idag, eller börja på det iaf, tycker att det är himla svårt faktist, att inte få det att låta töntigt...
 
Vill också beröma Andreas som är så himla duktig och motiverad fortfarande, och hans humör är på topp på kvällarna, så det är väl ett gott tecken på att han trivs? :)

Hoj!!

Det är inte så dumt att gå iskolan när man får sluta kl 12 och börjar inte förrens 1 imorgon, det är inte så jävla dumt, Amanda går ända till halv 5 idag, det kan hon göra, för hon är kanppt iskolan någonting, nä nu var jag lite stygg, det är ju trots allt kram dagen idag.
 
Annars så har helgen varit lugn, ifredags så var vi hos Jerry och Sofie och käka tacos, göttans, annars så har jag bara kollat på fotboll ihelgen och glidit runt och Amanda har jobbat.
 
nä nu ska jag sova lite middag
 
mors

Morgonolycka!!

Jag höll på att dona i diskmaskinen och vips så fick jag en kniv rätt på tån, man har ju alltid tänkt att snart ramlar det ner en kniv på fötterna när jag diskar och idag hände det, tur att jag har en sjuksyster som sambo som plåstrade om mej och så.
 
Amanda har tenta nu på, lycka till älskling och själv är jag ledig ifrån skolan idag, så jag ska nog pilla mej i naveln ett tag.
 
 
 
Här kommer bilden på olyckan, ursäkta min fula fot, den är grymt ful faktiskt, med allt hår och så.
 
 
 
 

skolan!!

I måndags började jag i skolan och var hur nervös som helst men nu har jag gått i 3 dagar så nu börjar det ordna upp sej, en som jag läser naturkunskap med är från sveg, så det var lite roligt, så vi blev polare från första stund. det är riktigt roligt att läsa men som sagt jag har bara gått 3 dagar än.
 
Annars så har wilmar och minna varit här och hälsa på imåndags, så då åkte vi till fjärrans badhus och bada med dom och jerry och isabelle sen efter det så var vi ner till jerry och sofie och käkade. jävligt gott.
 
Nu när jag slutade tidigt idag så började amanda sent förstårs så nu är man solo hemma.
 
Nä nu ska jag kika på lyxfällan
 
mors

Brandkårsfest

I fredags hade vi brandkårsfst i Los, vi käkade lite mat och drack och hade allmänt roligt, sen efter festen drog vi ner till Tobbe på efterfest och där blev vi kvar till 5 på morronen, så igår mådde man som man förtjänande, man är alldeles för gammal för att vara uppe och röja hela nätterna.
 
Annars så börjar jag skolan i morron, lite nervös är man, det känns som man ska börja i ettan igen, men det gåt nog bra när man väl har kommit dit, ensam hemma är jag oxå nu för Amanda är och jobbar och drar in stålar till hushållet.
 
 
 
Här kommer lite bilder på festen och så är det en liten bild på Amanda
 
 
 
 
 
Mina härliga kollegor som jag har delat mycket glädje och lite sorg med genom åren.
 
 
 
 
Grabbarna grus Anders och Örjan
 
Amanda under en hög av ballonger

När katten är borta...

Sitter i "jobbunderstället" och njuter av en välförtjänt hemmagjord hallon-smoothie... Andreas är ju i Loos på brandkårsfest så jag är solo ikväll, jag ska lämna ALL disk på tv-bordet inatt, bara för att jag kan :D... 
 
 
 
 
 

Skolsnack!

Nu vär det några dagar sen vi skrev... Vi lever iaf och jag är strax påväg till jobbet, käkar lite blodpudding nu. Har haft världens överskottsenergi idag, gått i skolan, handlat, fixat en MASSA grejjer här hemma och nu känns det inte ens betungande att jobba till 22 ikväll :).

Andreas var iaf på intromöte igår till komvux :) han var där i 30 minuter så att det var väl inte så viktigt egentligen, men på måndag kör det iaf igång och jag hoppas att det kommer att gå bra för honom :) och nästa vecka avslutar även jag min tredje kurs :D (10 kvar) och på den fjärde blir det praktik och massa metodövningar, Härligt! :)

112 på liv och död!

Sitter och kikar på tv och precis ätit gomat som Andreas har gjort, lax.. mmm, tisdagslyx :) imorgon blir det lite mer jobb och sen läkemedelsräkning, jag har kommit på att jag inte kan ränka delat (?) måste ta tag i det imorgon. natti


Snart skolastart!!

nu börjar man bli lite nervös inför skolan som börjar på torsdag, fast då är det liten mjukstart, själva skolan börjar på måndag. annars så har vi varit på promenix i dag, vi gick runt bolougner skogen i gävle och sen gick vi på systemet och handla gotta inför brandkårsfesten på fredag i los, det ska bli skoj.
 
och igår kväll var vi hos jerry och sofie och kolla på hockey och käka mat och titta på leksand-djurgården, det var nice som fan.
 
nej nu måste jag sluta, har mat på g i ugn.
 
tjofs

Härlig lullhelg...

med Andreas, Martin, Jerry, Rebecca och Sofie :) Älskar helgen efter tenta, då man inte har nå att tänka på och är så jävla förtjänt av helg.
Men nu är det slut på den och skolan börjar igen, föreläsning om farmakologi idag, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det än, man kan ju lite grunder men sen kan man ju gå hur djupt som helst, får se idag på vilken nivå vi ska ligga...

Nykerist javisst!!

Hola.
 
nu ska jag bli nykterist efter 2 dagars pimplande. ifredags kom martin ner till gävle och hälsa på oss och då satt vi hemma oss hos och spela spel och drack för fulla muggar, jerry kom oxå och drack med oss och senare tittade även rebecka in till oss, sen gick vi till interpool en sväng.
 
och igår var vi ner på stan en sväng sen gick vi hem och börja dricka igen lagom till hockey som sverige förlorade tyvärr, senare på kvällen drog vi på interpool igen och då träffade vi oves syster och hennes gubbe.
 
 
så idag mår man som man förtjänar så nu ska jag banne mej vara nykter till påsk.
 
 
ha en bra söndag
 
hoj

TAGGA!

Inför tentan om 50 min, nervös till 1000... Försöker få igång hjärnan såhär på morgonen...

Tentadax och Bio

Imorgon är det tentadax igen, shit va jag tycker att det är tätt emellan dem (fast det egentligen är några veckor).. Har jobbat idag, men sen hunnit kollat igenom lite frågor och så till tentan med, så det känns rätt okej ändå..
 
Igår så kom Viktor och hälsade på oss så nu ska vi gå på bio, mammas pojkar, den verkar vara grymt rolig :) sen blir det nog en tidig kväll för att samla krafter (men först på ica för att köpa tentamat (nått roligt måste man ju få ha när man sitter där)..
 
 
 

En liten summering av 2012

Året började sorgligt, det var en dag i februari som amandas farmor inez somnade in efter en tidssjukdom, sen i slutet av februari flyttade vi till en lägenhet i ljusdal där vi bodde och jobbade fram till hösten. påsken och våren var överlag bra med långfredagen och påskafton som dom riktigt stora höjdpunkterna.
 
Sen kom sommaren och då jobbade amanda i ljusdal och jag jobbade i los, vi hade en rolig sommar där vi både hann jobba och åka till turkiet, det var hur mysigt som helst, sen hann vi även med ett besök på orsa grönklitt och samma dag åkte vi gokart i rättvik.
 
Och nu i höstas så kom amanda in på sjuksköterskelinjen i gävle och vi tog vårat pick och pack och flyttade till gävle, jag var anti att flytta hit till en början men nu ångrar jag mej inte en sekund att jag bestämde mej för att flytta med. och i november kom nästa bakslag då min plast morfar ragnar somnade in efter en tidssjukdom, så både jag och amanda har förlorat en varsin familjemedlem.
 
Julen var hur trevlig som helst med julfirande på 3 håll och nyår firade vi hemma med glada vänner och sen gick vi ner på torget till 12 slaget.
 
 
det var en liten summering av 2012.
 
Vi ser ifram emot ett 2013 med nya utmaningar och resor och uppleveler och att våra vänner och familjer får vara frisk.
 
 
Hoj

RSS 2.0