Det var hemskt längesen nu!!

Det är bara för amanda inte är hemma som jag inte skriver så ofta, det är liksom inte lika kul längre. annars så jobbar man på och är hos sina kära kamrater och tar en stänkare och umgås lite med dom och så där. det händer inte så mycket i los, så det finns liksom inte så mycket att säga. pratade med amanda nyss på skype, det var hur bra som helst, tänk vilken uppfinning det där med skype. ha det i stugorna

Det var ett tag sen!!

Hallo alla trogna läsare som är in och läser fast jag är så dålig på att blogga. dom senaste veckorna har man jobbat och sen ar vi haft lite sjukvårsutbildning på brandkåren och det är alltid roligt. och förra helgen var jag och viktor och hjälpte farsan att flytta till stockholm, så nu blir det lungt och skönt här hemma, så är det ganska lämpligt att han bor där nere så jag och amanda kan hälsa på lite. och jag och amanda ska väl förmodligen oxå flytta till huvudstaden eftersom hon vill plugga där och så. och i går så var vi i ljusdal en sväng och sen åkte vi hem till natan och tog någon stänkare, så det var lite drygt att jobba idag. HOJ HOJ

Hjälp på traven

Eftersom att Andreas inte skriver här nån gång så kan jag berätta lite om hans liv. Han skulle skriva på måndagar, jo pytsen, det är onsdag nu iaf... Han bor i loos hos mamma vanja, är 30 år, jobbar extra på furan, Okej, nu ska jag vara seriös. Han har inte brytit ihop än utan mig :) många som sa, "hur ska det gå med Andreas då" men det går skitbra, tror tillochmed att han gör vettigare saker av sitt liv nu än när jag är hemma, hmm, stoppar jag honom på nå vis? Kan också berätta att det har snöat i loos för några dagar sen, mådde riktigt bra när jag hörde det för jag hade lite hemlängtan då förstår ni, så då dämpades den lite. Och så har Andreas skickat sitt första kort till mig, ett gulligt grattis kort :) och så hoppas jag att han umgås mycket med sina vänner när jag är borta, men inte för ofta så att han tar efter deras beteende ;) (skojja bara om det är någon av er som läser) sen undrar jag en sak, hur kan det vara så många som är in och läser bloggen när ingen skriver? Gillar ni Andreas så mycket? Det är ju lite gulligt men vadå... Kom ihåg att läsa min blogg med, www.Amandaochandreas.blogg.se/nyazeeland ;)

Då var det måndag igen och dax för en ny lista

Hej allihopa.

jag vet att jag är hemskt dålig på att skriva i bloggen, det har liksom blivit si och så med det sen amanda drog.

men hädanefter tänkte jag bara blogga på måndagar för att jag gör listan då.

ihelgen som har varit så har jag hjälpt vanja att flytta grejor från pappa till henna eftersom pappa ska flytta till stora stockholm nästa helg och då ska jag följa med honom och flytta och så.

sen idag så har jag tagit blodprov för första gången i mitt 30 åriga liv, för dom tror nämligen att jag har någon allergi men vi får väl se.

nu till veckan lista, den här vecka tänkte jag lista dom sämta och bästa programledarna i sverige som är det nu och har varit dom senaste åren på tv.



SÄMSTA

LOTTA ENGBERG, FÖR HON ER SÅ KLÄMCHECK OCH ÄCKLIG

LASSE BEGHAGEN, SAMMA MOTIVERING DÄR

LEIF LOKET OLSSON, USCH

LOTTA BROME, SÄMST

ANDERS LUNDIN, NEJ MEN FY


BÄSTA

HASSE ARO, GRYM PÅ EFTERLYST

ROBERT ASCHBERG, ALLTID GRYM

ADAM ALSING, HAN ÄR BRA FAKTISKT

PAUL HAUKKA, NÄR HAN JOBBADE PÅ VOICE VAR HAN BRA

TILDE DE PAULA, DUKTIG OCH SÖT


Det var allt för den här veckan, vi ses nästa vecka med nya listor




RSS 2.0