Monsterpass på jobbfronten

Hemma på en paus, och då måste man ju blogga lite...

såå, nu är det gjort. Nu ska jag ploka hallon som jag kan äta när jag kommer hem ikväll, mums...


övertrött?

Idag har jag borstat tänderna och visslat samtidigt idag, de ni kan ni försöka med... haha jag måste sova nu, go natt

jobb och jobb

Herregud vad stolt jag blir över er som orkar läsa ;) stor eloge...

Annars så rullar livet på, vi jobbar och står i, Andreas jobbar inatt så jag är ensam hemma, ska vara chafför till svärmor ikväll också.

Efter jobbet idag så plockade jag en skål med hallon ifrån våra (farmors egentligen) hallonbuskar, och det är gudomligt gott så i morgon blir det nog en skål till frukost också.

Och så måste jag berätta att mitt aupair projekt går frammåt, och idag så har jag mejlat en familj

Allt för mig Sov så gott!


Det var ett tag sen!!

Ja ja, jag vet. vi har varit hemskt dåliga på att blogga på den senaste tiden, men det är ju bara det att vi jobbar jämt och så.

igår har vi alla fall badat lite i kvarnsjön, det var ju inte alltför varmt om man säger så, just nu så längtar man bara tills fotbollen börjar, och den börjar nästa lördag mot bjuråker, så vi hoppas ju naturligtvis på 3 poäng då.

i morse har jag fikat lite med min kära flickvän, och nu sitter jag och betalar räkningar, ack så fort pengarna kan försvinna faktiskt.

nej ha det ute i sommar sverige

Isabelles Dop

Igår så var jag på ett jättefint dop- Inez-Isabelle-Nilssons, hon älskade att plaska i dopvattnet, jag har tyvärr inga bilder än men jag jobbar på det... Det var iaf trevligt och tack till Jerry och Sofie för att jag fick komma ;)  

Annars så jobbar vi fortfarande och idag har jag sovit halva dan och åkt lite inlines, men det går ju inte i Loos för att alla vägar är så jävla kass, och jag har nästan ingen broms, måste köpa en ny kloss innan det händer något olyckligt :P

Stressad? utbränd? hög?

Om ni inte orkar läsa allt så är jag inne i ett "flow"(eller hur det stavas) och ser allt posetivt

Som sakt så händer det inte så mkt nu, men nämde Andreas att vi jobbar utav tusan också? för det gör vi iaf, och jag mår skitbra utav det, jag får min sömn och när jag är hemma så gör jag vad som ska göras och så äter jag på bestämda tider, och sover på bestämda tider med. OCH inte småäter, vi springer ofta och jag stressar inte på jobben. är inte det hälsosamt? och så frågar många om det inte är jobbigt att jobba så mycket, men nej, faktist inte, inte när det gäller bara en månad eller 6 veckor, för sedan så vill man ju ha fritid också, men jag tror iaf på att det är bra att få in vanorna och sedan så uppskattar man den lediga tiden mer sen. och jag ska ju bli aupair till hösten, så jag måste ha pengar- jag har slutat att oroa mig för det nu, för jag är på god väg och kommer att ha råd med resan till nästa månad redan, sen får jag nog några slantar till fickpengar med :)


Hej bloggen!!


Det var ett tag sen vi skrev, så nu kommer lite nyheter i från helgen.

i lördags åkte vi till ljusdal och sålde amandas hoj, det var lite tråkigt faktiskt, för den var väldigt kul att köra med och så, sen åkte vi till föne och kollad på fotboll, mellan föne och polisen, det blev 2-2 i matchen, sen åkte vi hem och jäste i kull oss.

i söndags åkte vi till torön i järvsö och käkade lite lunch med svärmor, det var ttrevligt och gott som tusan. vi träffade även ola där oxå, det var ett tag sen man träffade den lilla krabaten.

sen har det väl inte hänt så mycket mer i våra liv, förutom att vi springer ganska mycket, vi är jätteduktiga tycker jag.


hoj


Studenten-för sent?

Jag har fått order om att lägga ut bilder sen studenten, hur kunde jag glömma det likssom?













Antar att det var denna bild som var mest eftertraktad


Min kära Jossan


Det ska börjas i tid ;) ( och till soc så är det en tom ölburk som han fick ha i 10 sekunder)

Det var det de, roligt på flaket var det, och mysigt med familjen på en piknikfilt efteråt...



Så för övrigt så har jag sålt hojen om någon missat det, så nu börjar sparpengarna till Nya Zeeland att växa :)
och i morgon börjar jobbet igen, så om jag inte skriver så mkt den här veckan så är det för att jag är utarbetad och sover var lediga stund... Andreas får sköta bloggen helt enkelt...

Tredje gången gillt

Först några bilder sen i helgen då jag och Andreas var hundvakter åt dessa sötnosar, så att ni vet vad vi gör menar jag :)






Badning var uppskattat



Sedan så ska jag visa några bilder sen i går, då jag och Andreas flög ett litet plan över Loos, (Äntligen så var det finväder), för så cool var vi en torsdag kväll, (jag fick det av pappa och Lena i studentpresent) 1.5 timma flög vi.


Planet


A.L


 A.N


Känner ni igen er? (Kyrkbyn i Loos)


Mitt place (lägg märke till våran fina röda bil i mitten)


Fredrik och Natan vinkar :)


Skolan


Loos


Panelen


Landning


Jag fick prova styra till Loos , inte det lättaste att hålla planet rakt



Sådär, och annars så har vi jobbat och sovit typ, och i morgon så ska jag sälja min hoj :D, min fina fina MC, men det är bra att den går till någon som sköter om den mer och kör...

Sedan så hade jag inget mer på hjärtat, (om pappa skulle läsa min blogg skulle jag ha skrivit om hur roligt vi har på bageriet, men nu gör han inte det, såå, vi har roligt iaf)


Flygning på g!!!

Strax så ska jag och gumman åka upp till sveg och flyga med mattias, amanda hade fått det i present när hon tog studenten. vi ska nog flyga över los och klövsjö, det ska bli riktigt fränt att se los från ovan.

igår så gjorde amanda världens godaste soppa, jag skulle assistera henne vid soppan, men jag hann inte stå så länge, för att plikten kallade så jag lära dra iväg.

men sen när jag kom hem så fick jag avnjuta den goda köttfärssoppan.

nej, nästa inlägg får amanda skriva tycker jag, eller vad tycker ni.


hoj hoj

Övningskörning!!

först övningskörde  jag med amanda, och det blev ju succe som sagt. i dag har jag övningskört med rebecka i en timme ungefär och det gick fint, ryktet spred sej efter att amanda klarade körkortet galant, så nu ringer det folk hela tiden som vill övningsköra med sveriges bästa förare. men man får ju tacka nej p.g.a av tid och jobb och så.

mitt föräldrar hem ska säljas i los, det är lite tråkigt faktiskt, dels för att man har växt upp där och dels för att man har en miljon saker där som jag inte vet vad jag ska göra med.

nej nu ska jag krypa ner med min go fis och kolla på en wallander film.

mors

Matförgiftning

Jag och Andreas stretade igår (som vanligt) om matförgiftning, och jag hade fått för mig att det får utslag inom 4 timmar, så Andreas gick ut på vårdguiden och kollade (jag åt nämligen kycklig som hade stått i kylskåpet ett tag i förrgår, så Andreas var säker på att jag hade matförgiftning) och där stod det fågel: ger utslag mellan 8-24 timmar, håller sedan i sig i 12 timmar till två dygn.. Sedan beskrivningen på mina symtom, så jag måste väl ge mig denna gång tyvärr... men då borde jag alltså vara frisk senast i morgon morgon, för då har det gått 2 dygn.


här var det trötthet och sjuklingar

vi börjar med min kära amanda, hon är hemma idag och är sjuk min stackars go fis, just nu ligger hon och sover i all sin trötthet, men hon vaknar nog snart.

och själv har jag jobbat som en tok i natt i kommunens tjänst tillsamans med jörgen, vi kom hem 8 i morse, så man börjar att på bli lite mosig i huvudet, men sova hinner man göra sen.

vi är även hundvakt åt amandas mosters hundar hela helgen, det är faktiskt skitkul att vara det, man får mycket motion och så på köpet.

nej nu ska jag rasta hundrackarna.

hoj

Comeback i bregottfabriken!!

nu har man alltså gjort comeback inom vården igen efter flera års frånvaro, jag gjorde in första dag i går, man var ju som värsta praktikanten då, men idag har det gått bättre, man måste komma in i rutinerna bara och alla nya ansikten som har kommit till ute i byarna.

snart kommer amandas moster med hundarna som vi ska vara barnvakt åt hela helgen, men det ska nog gå bra.

måste bara säga att jag har börjat sprungit som en dåre, man vill ju få upp flåset tills höst säsongen börjar igen.

hoppas att det blir larm snart så man får testa nya brandbilen, jag har ju inte hunnit det än.

och så längtas jag lite efter amanda, vi ses ju inte så mycket nu när vi jobbar varje dag.

ha det i stugorna

2 år <3

Två år har vi alltså varit ihop, och Andreas har inte tagit in att jag inte vill ha blommor?(okej, jag tyckte att det var jättegulligt och blev jätteglad, och ett till gossedjur har jag inte plats med, börjar jag bli vuxen?)
 




Gravalvarlig


myys



I övrigt så jobbar vi (har en timmes rast nu), jag mest, men Andreas började idag han med. Sedan så har jag skickat in alla mina aupair grejor, så om en vecka kommer jag att börja bli matchad med familjer. :D.


Riddag

Dåligt med inlägg, jag hatar när folk skriver så, men nu var det jävligt sant...

Igår var iaf jag, Lina och mamma och red på islandshästar :D


Försök till gruppbild

Linas Häst

Min häst dofis eller nå :P

Mamma försöker bli vän med sin häst, Svågan(vi red i den sen)



Sveriges minsta Älv



Lina vid Gröntjärn där vi fikade, hon demonstrerar ridningen...

TACK MAMMA, som betalade ridningen



Och idag så skulle jag och Andreas flyga plan, men vädrets makter rår man inte på tyvärr, istället så gjorde vi kycklingsmackor och satte oss vid gammeltomta och myste, för idag är det våran 2 årsdag :)

Och en sista grej: jag ska jobba min första dag på hemtjänsten i morgon, det kommer att bli spännande, hoppas att jag inte åker vilse ^^ (dom som känner mig vet mycket väl att jag skulle kunna köra vilse här)


kusinträff fortsättning

Tävlingar vi gjorde:


Flygplanskastning :)


Hopprep

göra tofsar

 Och till sist klä på barbies...


Riktigt skojj var det faktist, men nästa år ska kusinerna bestäma lekar, så då kanske det blir revanch...

kusinträff

Oj, en veka sedan jag skrev, ber om ursäkt, men kan skriva vad jag har gjort sen i måndags: jobbat, slappat, sovit, jobbat, jobbat, sovit, jobbat, flyttat, sovit, jobbat,jobbat, sovigt, jobbat, sovigt (roligt att blogga om menar jag) och sedan blev det lördag helt plötsligt, oh då hade vi kusinträff och sedan drack vi lite alkohol med Andreas polare

Här lite bilder från kusinträffen (Har en massa roliga filmer, men vet inte hur man lägger in dom) :


Hela gänget

Dragkamp





Sötnöt

Okej, nu kunde jag inte lägga upp mer bilder, men gör det senare...

Nu blir det vänner :D







RSS 2.0