hoj hoj!!

hoj allihop i etern!!
 
idag är det sista april och jag har ingen skola förens nästa vecka tjoho, sen är det bara 3 veckor kvar till terminslut, tjoho igen. sen i sommar blir det jobb och lite roliga upptåg med Amanda panda och vänner.
 
till helgen ska vi till Ljusdal/loos och hälsa på lite, vi har inte varit hemma sen påsk så det ska bli skoj.
 
nä nu ska vi äta lite
 
puss

Skola, jobba, äta och sova

Ungefär så är det och kommer det vara nu i någon veka innan sommarn börjar :) det är iaf super super fint väder, så att jobba nu är inget problem..


Så jävla effektiv

En rapport, storhandling och ett jobbpass har jag hunnit med idag, jag känner mig alltid så tillfredsställd efter en sånhär dag, plus att jag fick supergod sopplunch av Kirsi och Lyxa till det med mango till middag...


Atbropå mitt lokalsinne

"Det är den som går vilse som finner de nya vägarna."
källa: Niels Kjaer


CSN

Två timmar tills lön, jag och Andreas har varit jävligt duktiga på att inte handla den sista veckan.. Undra vad det beror på?? :) jag har iaf varit grymt effektiv idag och skrivit ihop lite på en rapport som vi ska göra klar imorgon, då man ska ut till södra bomhus, oo lite scary är det allt :) nu blir det välförtjänt sömn..

(Andreas har också vart duktig idag på arbetsintervju, plugga matte och så)


Omvänd kulturkrock i miniformat?

Nu först känns det som att jag fått tillbaka min vardag sedan Hudik-äventyret... Tänk att jag har så lätt för att flytta och vara borta, men så svårt för att komma hem igen. Vet inte vad det blir med mig men varje gång jag varit och gjort något lite ovanligt så tycker jag att mitt liv hemma blir så tråkigt och så blir jag rastlös, måste hitta på något hela tiden. Beundrar verkligen de människor som har ro i kroppen och är nöjd med sin vardag och sitt liv som det är, som har hemlängtan. men det går helt enkelt inte för mig så nu har jag bokat in oss på en prova på klättring på söndag för att sedan troligtvis boka in oss på grönt-kort kurs i sommar (klättra är något som jag tycker är sjukt kul, så det är inte helt nytt iaf) sen har jag kollat upp om det finns någon skytteklubb i Gävle som jag kan skjuta för några gånger under sommaren och det fanns det :) jag har också hämtat krukor som vi ska så i (när vi får CSN)och så har jag bestämt mig för att köpa ett friskis och svettis-gymkort (vem försöker jag lura?), sålt mitt mc-ställ, sytt, listat ALLT du kan tänka dig... Det tar aldrig slut på saker jag hunnit med för att stilla min rastlöshet och för att känna att mitt liv inte alls är tråkigt och meningslöst...
 
Idag har vi iaf fått lite gjort jag och mina kära klasskompisar, Kirsi och Lina, som har gjort en intervju med förskolan och sedan börjat skriva på arbetet om det. Fortsättning på egen hand i morgon... Just precis nu är Andreas med bror på fotboll och jag äter en god, nyttig, hemmagjord glass gjord på mango och mjölk(ännu ett tecken på min rastlöshet att göra EGEN glass). snart blir det biggest looser med en kopp te

påhälsning av bull och bull

Lite bilder på hur helgen utspelat sig..
 
 
 
 
Jaa, annars har mamma, Ove, Elov och Elvira också varit här :) en så bra helg har det varit med familj och vänner har det varit och jag har fått massa energi till mitt liv <3 tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärt återseende

Idag har jag träffat Rebecca som kom ifrån Thailand igår, efter nästan sju veckor så är hon äntligen här igen <3 hon verkar ha varit med om massor och hade så spännande saker att berätta, jag blev så inspirerad av henne. ( som alltid :) vi fick även en liten Asienpresent :)


Utan dator!!

Vi har ingen riktig dator som funkar så det blir drygt att blogga på lilldatorn, men ska titta på den imorgon, gruvar mig lite utifall jag måste rensa den på alla bilder :/


Tack!!!!!

Jag vill bara skriva och tacka dej min kära Amanda att du ställer upp och pluggar med mej när jag går i skolan och att du ställer upp på andra sätt och vis med allt som rör hus och hem och våra utgifter.
 
Vill bara säga att du är helt underbar och att jag älskar dej så.
 
jaja ska även säga att vi var till Ljusdal en sväng igår och hälsa på turkfamiljen, vi åt lite middag och sen åt vi lite glass och prata skit som vanligt. sen när vi skulle åka hem så fick vi åka buss för att tåget var trasigt med det gick det med, tog lite längre tid bara.
 
och skitväder här i gävle är det så då latar jag ner mej på soffan och kollar på beck medans Amanda jobbar och tjänar pengar.
 
 
hoj
 
 

Note to self

Ta tag i ditt liv i morgon och gör något vettigt!


Försoningsdrinkar :)


vilken tok morron!!!

Det hela började med att våran dator var tokig och det gjorde att jag och amanda blev osams som fan och skällde på varandra i flera timmar och till slut sparka jag ner tvättställningen hemma, men jag fick ångest över det och ställde upp den igen, sen efter bråket drog vi till willys och handla och stämmningen var fortfarande lite stel men sen efter det gick vi till wallberg/nilsson residenten. och nu är vi väl bra vänner igen, man måste få bråka lite ibland, vi bråkar inte så ofta, vi kanske ska göra det mer så det blir så här tokigt.
 
 
så här arg var jag och amanda idag
 

Nytta och... Nytta!

Idag har jag och Andreas haft vår första storstädning tillsammans, det började Inge vidare då snöret på rullgardinen på altan hade lossna och jag inte fick tillbaka det. Efter att vi hade löst den situationen så gick städningen som en dans, vi fejjade fram till lunch och lite efter det med. Våran lilla tvåa har aldrig känts så stor,. Men nu är det gjort och man känner i luften så frächt det är :).


Sedan åkte jag och jobbade i några timmar innan jag nu tillslut får lägga mig i min rena säng för lite sömn innan en ny skoldag börjar, Hälsa idag är ämnet.




Taggar inför städdag :)

Imorgon har vi bestämt oss för att ha en storstädning, Gud så spännande det ska bli :) nu ska vi sova så att vi orkar upp


högskoleprovet del 2

Har suttit och gjort högskoleprov idag och det var en ny erfarenhet, satt väl ungefär 7 timmar och löste matte,svenska och engelska problem.
 
Vid lunch kom amanda med lite lax och andra gosaker, tänk vilken go tjej jag har, hon måste älska mej.
och nu har vi nyss avslutat en delikat champinjon soppa som min go fia har gjort. puss på dej älskling:)
 
Det var ju lite extra roligt att min polare mattias oxå gjorde provet idag, så vi har en liten intern fight, om vem som får högst poäng
 
Så här såg jag ut efter provet

Högskoleprovet

Sitter och väntar på att Andreas ska få lunchpaus på högskoleprovet, är så nervös för hans skull, men han var nog ändå nervösare i morse stackarn. Hoppas att han är vid gott mod nu när han kommer..

Själv har jag börjat sytt på mina shorts idag :D det går över förväntan och himla roligt är det


Swich!

Ojoojoj, gårdagen bara rann iväg utan inlägg, men trots det så hann vi med mycket :). Vi cyklade såklart eftersom att Andreas köpt en cykel på polisstationen :). Sen umgicks vi med Jerry m familj och så är Elov och Elvira här, så himla roligt att se dom. 
Idag åker dom dock, men ska följa med dom på tåget.
Annars har Andreas fortfarande varit jätteduktig på att pluggat till högskoleprovet som är imorgon :O och just nu är han på arbetsintervju :) blir så himla stolt över att han tar tag i sitt liv och gör det han vill göra (nog för att jag pressar honom till max, men i slutändan så skulle det ju inte gå om han inte ville själv..)
 
Helgen kommer att bli så lugn med plugg(syning för mig :) på lördag och storstäd på Söndag. 

Kuggning

Jag och Andreas skulle fira min godkända tenta med en varsin san fransisco ikväll, men så sket den sig så vi firade in helgen istället :)


Vår!!!

Hoj
 
Nu har våren kommit till Gävle, jävlar så gött. idag har jag köpt en cykel, välbehövligt här i stan att ha nå bra fordon och åka på. sen så har vi varit till wallberg/nilsson och luncha lite.
 
nä nu orkar jag inte skriva mer
 
hoj hoj
 

Baddax

Första skoldagen efter 4 veckor gick bra trots allt :) sen blev det bad med Jerry, Sofie, Elov, Elvira, Isabelle och Towe, Andreas kände sig hängig så han stannade hemma... Nu har jag varit hem och ätit korvstroganoff så nu ska jag bjuda gänget på kladdkaka som jag gjorde imorse. Duktig tjej. (Och Andreas har varit jätteduktig och pluggat ill högskoleprovet)

Påsken i bilder

 
Långfredags gänget!!!
 
 
Påskmiddag på rygga
 
 
Påskmiddag på rygga
 
 
Söt Bjarne
 
 
Påskmiddag hos ove och annika
 
 
Påskmiddag hos ove och annika
 
 
Påsktrafik på väg hem suck!!!
 
 
För att summera det hela, det har varit en kanon påsk med kanon väder och massa roliga upptåg med underbara månniskor!!

Mysmorgon...

Med mera jobb!
Sen tog jag en promenad hem i det fina vädret, det luktar vår, blir så himla glad i kroppen :D.
Nu har jag varit och handlat och förberett mat till finbesök (Lillasyster, bröderna och brorsdotter) som kommer på middag, Ugnsstekt falukorv fick det bli.

Sedan har jag försökt att förstå vad morgondagen i skolan går ut på, men har inte fattat och kommer nog inte göra det heller så jag ger upp och läser aftonbladet istället.

RSS 2.0