Världen är orättvis!!

Visst är världen orättvis kan man tycka, när folk som vi har runt omkring oss som vi älskar och håller av blir sjuka av olika saker, vi ser att dom blir sämre och sämre och vi kan inget göra utan bara se på att det bara går åt ett håll, vi vill så gärna trolla så att dom blir bättre men det går inte, och då känns livet orättvist, för det finns människor runt om i världen som är ond och äcklig som får leva tills dom är 1000 år tamefan.

Mina tankar går just nu till en tant som jag tycker mycket om och har stor respekt för, mina tankar går även till min älskade flickvän.

Jag säger det inte så ofta, men jag älskar dej otroligt mycket gumman.


Hoj

Brandkårs fest:)

Hejsan!!

igår hade vi våran årliga brandkårsfest på stationen, vi åt god mat, drack lite öl,vin o.s.v och hade det allmänt roligt och trevligt, för min del blev det den sista festen, för jag ska sluta nu, eftersom jag har fått lite jobb i ljusdal, men det är med tunga ben man slutar, för under mina 10 år på kåren, så har jag fårr varit med om otroligt mycket, och fått en massa erfarenhet.

medans jag var på fest så var amanda hos anders och lena och hade det gott.

vi har precis handlat lite söndagsmys med det får vänta till amanda har slutat att jobba, själv ska jag nog bara lata mej idag

välförtjänt

solo idag då, har aldrig fått så mycket gjort, burit upp ett sminkbord,satt upp gardiner (och strykt dom såklart), skruvat upp nyckelskåp och massa andra grejjor, städat ihop och rensat lite, plus att jag har hunnit varit ner en sväng till syrran med fam. och badat har jag gjort med. så nu är jag värd en tvkväll :) och en hel dubbelsäng för mig själv.

Uppdatering

jaa gott folk, idag är det officiellt den första vårdagen, har ni hört på något så fantastiskt?

Några roliga saker som hänt.
Mamma och Ove har gift sig, Grattis.
Andreas ska få gå intro på hamtjänsten i Ljusdal. Grattis.
Vi ska på kryssning. Jippie.
Jag har fått en praktikplats inom mitt lastbildprojekt :) bestäms imorgon. wii.

Sådär. Förutom dessa viktiga saker så har jag även jobbat lite, och så har vi haft massa mystid, umgåts med syster och nu har jag nyss lyssnat på gamal disneymusik och haft en nostalgitripp i historien.

Imorgon är planen som så att Andreas ska till Loos för att jobba, och jag har en hel dag för mig själv :) undra vad jag ska hitta på med, men det blir nog bra, sen ska jag också på jobb, så jag njuter av min fria tid.

ps, har också haft premiärtur med min symaskin för någon dag sen, två kassar blev det, kan visa bild i morgon, är så himla trött

Tack och hej :)

Till min älskling!!

Det här blogg inlägget tillägnar jag till min älskling::)


Jag träffade dej för ungefär för 3 år sen, när du kom hem till mej på fyllan, och redan då så började jag få känslor för dej gumman. sen träffade vi inte varandra på en par veckor och då var det midsommar när du kom till oss i orsa, och då kände jag verkligen att det var dej jag ville ha. jag trodde aldrig att jag skulle få träffa någon tokig och underbar tjej som du gumman. och jag är så kär idej så det är helt otroligt och jag hoppas verkligen att jag får tillbringa resten av mitt liv med dej.


PUSS OCH KRAM TILL DEJ GUMMAN PÅ ALLA HJÄRTANS DAG:)

En förbannat trevlig lördag!!

Som sagt så hade vi en kanon lördag, det började med att mats,jerry,victor och jag tog med ove ut i skogen och skulle plocka murklor, nej då, skämt och sido, vi hade fixat en rallybil som han skulle få åka eftersom han är lite åk rädd, och sen när vi var klar med det så åkte vi till mats och käka lite pytt i panna.

och senare på em så åkte jag och mats och kidnappade annika på finess och satt på henne ögonbindeln och skjutsade henne och ove till romerska medans amanda,lina och sofie gjorde ordning mat och sånt hemma hos dom.

sen avrundade vi kvällen hemma hos oss med melodifestivalen och drack lite öl och cider.

kort och gott en bra lördag


Källsortera

Vi ska börja källsortera, ni vet, lägga metall i en låda och plast i en.

Här är en jättebra sida för nybörjare som oss ;)http://www.brukforalla.se/Miljoforalla/utskrift.htm 
 Det är faktist svårt att veta vart allt ska ligga, tex kuvär, mjölkpaket och mosförpakningen, ni vet de silvriga...

Och snart så ska jag ner till Mats och Lina för lite god middag, sen imorgon blir det jobb för fulla muggar och på fredag med :) 


Man ska ha Audi!!




Våran kära bil gick igenom utan en anmärkning, det var glada nyheter:)

Skrivbordet är klart!!

Hej bloggen, nu kommer det några bilder på vårat nymålade skrivbord!!






FÖRE



EFTER




PS. TACK LENA FÖR FIKA BRÖDET


Tusenbröder!!

Jag och go älsklingen har nyss plöjt oss igenom tusenbröder, det måste absolut vara den bästa svenska serie som någonsin har gjorts!!

Annars så har vi storhandlat idag, som alla andra vuxna gör, vi har även varit till forslundarna och målar vårat fina skrivbord, bild kommer inom kort.

Och igår så var jag och mats på bilprovningen och drack lite bärs och gjorde våra bilar fina, sen kom Amanda och hämta oss, så vi fick åka hem och sova av oss ruset.

Nej nu blir det söndagsmys.

Hoj

Pysslig

Plockat in i garderoberna, satt om blommor och skrivigt inköpslista har blivigt gjort idag, så nu är det bara att ta tillbaka lite lådor till farmor som är kvar, och så jobba förståss...

så effektiv som jag har varit de sista två dagarna har jag aldrig varit i hela mitt liv, och det känns som att det kommer sitta i tills åtminstonde imorgon :) tur att man har något att göra på dagarna då man är arbetslös...

Nu ska vi strax hämta vårat skrivbord :D ni ska få se vad fint det är.


Inflyttnings bestyr!!

Som ni alla vet har vi flyttat in i nya lyan i ljusdal, så idag har det varit full skubbning här med att få allt på plats, men det är lite kul oxå att dona och så.

vi har även varit ner till forslundarna och luncha lite och sen åkte vi ut på byn och inhandla massa grejer. vi fick lite vuxenpoäng idag, för att vi var på karl hedins och handla och där handlar bara husfolk och pensionärer, vi har även tvättat och så.

det sista vi gjorde idag var att måla ett skrivbord, snacka om vuxenpoäng på en fredagkväll.

ha det i kylan gott folk

Flyttgröt

Idag har vi flyttat, tack för mig...

Nejdå, lite längre kan jag väl skriva, men jag är bra slut, bärt grejor sen halv 9 imorgon, men nu så är (nästan) allt färdigt. har några smågrejjor kvar i Loos, som jag ska ta på Lördag, och några ldor kvar att packa upp och lite grejjer som vi måste köpa, men det får bli morgondagens projekt, nu blir det sängen...

Men ni, det är lite mysigt att flytta också, spela lite musik, lite fikapausar och ha olika åsikter, och sen också när folk kommer hit. Först kom Lina med familj med "flyttgröt" sen hämtade vi Viktor på busstationen som gör oss sällskap ikväll/natt, och sist kom mamma och Ove med några semlor :)

Nu får det va bra för idag, gonatt.


10 år som fireman!!

I dag är det exakt 10 år sedan som man började som brandman i Los, tänk vad åren flyger iväg, jag kommer ihåg när jag packade in mitt larmställ i skåpet uppe på stationen, det kändes helt fel, första larmet kommer jag aldrig att glömma, det var en soteld och jag var så jävla nervös så jag hade hjälmen bak och fram.

under dom här 10 åren så har man varit med om mycket elände men oxå mycket skoj, men men nu ska jag sluta så småningom eftersom vi flyttar till Ljusdal i morrn.
45 578
Nej nu ska jag se lyxfällan lite

see you later

RSS 2.0