James Bond!!

Fy fan vad jag tycker bond filmerna är bra, det är jag alltid tyckt, men amanda är inte nå vidare förtjust i bond. men jag tycker att filmerna har sin charm och dom är tidlös på nå vis.
 
 
här nedan visar jag 5 av mina personliga bond favoriter
 
 
Tid för hämd
 
 

Beskrivning

När den mäktiga knarkbaronen Franz Sanchez rymmer från fängelset, lemlästar han Bonds bästa vän och dödar vännens hustru. Bond svär på att hämnas, men när M förbjuder honom att låta känslorna styra och sätter honom på ett annat uppdrag, beslutar han sig för att lämna sin tjänst och startar sin egna personliga vendetta.
 
 
 
Levande måltavla
 

Beskrivning

Max Zorin har planer på att ta kontroll över världsmarknaden för mikrochips genom att framkalla en jordbävning vid San Andreas-sprickan och utplåna Silicon Valley. Bond får återigen rycka ut för att rädda världen
 
 
 
Mannen med den gyllene pistolen
 
 

Beskrivning

Scaramanga är världens bäste och högst betalde lönnmördare. Han tar en miljon dollar per uppdrag. När en kula av rent guld med "007" ingraverat upptäcks, blir det en jakt på liv och död när Bond ger sig efter Scaramanga - som samtidigt jagar Bond. En sak kommer att bli avgörande i duellen mellan de båda, den gyllene pistolen.
 
 
 
Goldfinger
 

Beskrivning

James Bond undersöker den förmögne Auric Goldfinger, som misstänks ha planer på att stjäla guld från England. Det brittiska guldet är dock inte tillräckligt för den girige magnaten, som planerar att plundra Fort Knox och förinta världsekonomin. Beväpnad med sin specialbyggda Aston Martin är det upp till James Bond att stoppa honom. På vägen stöter han på en rad problem: Oddjob, den stumme betjänten med sin dödliga hatt, den vackra Jill Masterson och den sexiga piloten Pussy Galore, vars känslor för Bond komplicerar hennes roll i Goldfingers planer.
 
 
Skyfall
 

Beskrivning

Bonds lojalitet till M sätts på prov när hennes förflutna plågsamt gör sig påmint. När MI6 utsätts för en attack måste agent 007 hitta och förgöra hotet, oavsett vad det personligen kommer kosta honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0