Skoterträff

Amanda har lagt upp lite bilder före så jag skriver lite om helgen.
 
Ifredags åkte vi upp till los och sov hos anders och lena, sen på lördagsmorgon gick vi till wilmars och käka frulle, sen tog vi med oss hunden ner till backen och träffa massa polare och njöt i det fina vädret.
 
sen på kvällen gick vi till jonas först och drack och sen gick vi till tobbe och hade förfest nr 2 men vi tänkte att vi hinner nog en till försfest, så då gick vi ner till lars och malla och där satt vi ute i kåtan och sjöng och drack massa sprit, men efter det gick vi till gammeltomta på dans och där var nog halva byn, så det var kul, så när det var slut gick vi till fredrik och hade efterfest till 4 på morgon, det var en väldigt lång väg till anders och lena, eftersom vi fick gå genom hela byn.
 
så efter mycket om och men så vaknade vi på söndagen och bara tog det lungt framför tv och sen åkte vi hem till gävle på kvällen.
 
idag har man inte riktigt varit på alerten när man var i skolan, man satt som en zombie. och just nu jobbar amanda så det är lite trååkigt här hemma, men hon kommer om ett tag.
 
see you laters

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0